Ahoj, taky mam bouli na krku, ale na leve strane, je pod licni kosti a vzdy natece a zvetsi se, kdyz neco jim. Je na omak tuha, nijak neboli, ale citim ji jako prekazku pri zvykani, polykani nebo otaceni hlavou. Mam ji tam uz cca rok, myslim , ze se mi objevila po prodelanem streptokokovi. Nevim si s tim rady, u´doktora jsem jeste nebyla, jsem momentalne v USA a zdravotni pece je neumerne nakladna.
Dobrý den, na krku se mi objevila boule, v průměru má 4-5cm. Byla jsem s tím na URL ve třech nemocnicích, byla jsem i na sonografii. Nikde si s tím nevědí rady, vyloučili uzlinu, ale myslí si že by to mohla být cysta. Potíž je v tom, že tato boule se mi na krku udělala během 2 hodin cesty v autě a bez žádného podnětu. Den předtím jsem byla tancovat, možná jsem špatně pohnula hlavou a s něčím si hýbla. Jinou neobvyklou činnost jsem nedělala. Boule je citlivá na dotek, ale nebolí, cítím tlak jako kdybych tam měla ztuhlý sval. Vyskytuje se v pravé části krku, od kosti dolní čelisti se táhne pod ucho. Nic jiného mě nebolí, zvýšenou teplotu nemám, neberu žádné léky. Děkuji za případnou pomoc.

Přidat nový komentář