Ahoj, Kláro, není důvod, aby holky s RS dál ve škole učily. Takových je mnoho! Ale zkus si pročíst poznatky holek s RS, které jsou původním povoláním učitelky, najdeš to v některé z bohatých diskusí ( htt p://klubsms.cz/forum/index. php ). A zjistíš, že nakonec ze školství v zájmu vlastního zdraví utekly. Od věčně zasoplených dětí chytaly kdejakou virózu a to jim zbytečně aktivovalo RS. Při této nemoci se měl člověk infekcím a virózám vyhýbat, aby moc často neaktivovaly imunitní systém. A přibírají jen ti, kdo ignorují doporučení lékařů!
Ahojky všem, jsem těhotná 35tt, před 2měsíci mi přestala fungovat pravá ruka, prošla jsem vyšetřením EEG, EMG a MR. Na MR je nějaký nález. Před cca měsícem mi ruka začaka opět ´jakžtakž fungovat, Nyní jsem již azse schopná i celkem psát tužkou, což nehrozilo. Verditk zní na 90%RS. Bližší vyšetření můžou udělat až po odběru mozkomíšního moku, který bude až po porodu. Porod proběhne pravděpodobně císařem a doporučeníkojení je 2měsíce. Zajímalo by mě, přestože je to předčasné, kdyby se RS potvrdila, zda budu schopná nastoupiot zpět do pracovního procesu - učitelka 1.stupně. Běží mi hlavou moc myšlenek, sport bude asi možný, pokud nepřijde nějaká ataka s následky, ale ta práce - to jsem nikde nenašla. Vůbec si neumím představit, jak organismus potom funguje nebo nefunguje. Co léčba? Přibírá se po ní???Díky za příápadné odpov+ědi. zatím teda stále tajně doufám, ale spíš už se začínám smiřovat:o(Klára

Přidat nový komentář