Předpokládám, že ti doktorka nechce předepsat znovu duac, protože jsou v tom antibiotika a s těmi jak známo není radno si zahrávat. Takže to vypadá na dobrou dermatoložku. Je možné, že by pak bakterie začaly být resistentní a gel by ti stejně přestal fungovat. JInak měl by se používat zhruba měsíc a konec. Do dvou měsíců od otevření se pak musí vyhodit, jinak může způsobovat nepříjemné reakce.
Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu věc a to z jakého důvodu se nesmí Duac gel používat delší dobu, popř. co by se mohlo stát? Duac jsem používal delší dobu - bylo to to nejlepší co jsem kdy měl, ale šel jsem za doktorkou (protože jsem se chtěl zeptat jestli to můžu používat, tak dlouhou dobu a ona mi napsala něco jinýho - co jsem už předtím bral a bylo to k ničemu) takže bych chtěl zase začít Duac používat znova (v předepsání problém neni). Předpokládám, že hrozí nějaké problémy s játry nebo tak něco. Jo a ještě bych se chtěl zeptat lidiček, kteří Duac používají, resp. používali, jak dlouho jste ho používali? Za jakýkoli info předem dík.

Přidat nový komentář