Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Afty u dětí

Afty - malé, bolestivé vřídky způsobující bolest, pálení a řezání - se bohužel nevyhýbají ani dětem. Nosí-li váš potomek navíc rovnátka, je vysoce pravděpodobné, že se afty dříve nebo později objeví. Afty jsou také komplikací běžných dětských onemocnění, následkem snížení imunity. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jarka
5x

Ahoj, afty jsou zákeřný a chudáci ty malí drobci se s nima taky musej poprat. Já mám většinou tak jednu aftu za měsíc a teď, co mám rovnátka tak i častějc. Většinou to spláchnu genciánkou, máma mi teď na to přinesla přípravek Aloclair gel a pomohlo to. Suprově se nanáší, má takovej aplikátor, takže proto píšu do sekce afty u dětí :), protože to by mohlo maminám ušetřit statost.

alena
1x

mohu se jen zeptat vadila gencianka rovnátkum, tedy spise zubum? Synovi jsem take natrela pusu fialkou a nemuzeme to z rovnatek nicim dostat dolu. Dekuji Alena

Jolana
2x

Osvědčil se mi propolis. Nanést vatovou tyčinkou. !!! Pálí, tak jen pro neohrožené maminky a děti.

Barbora

hezký den všem.. právě procházím fází, kdy můj s\n 4 roky a dcerka 11 let mají afty po celé pusince.. je to hrozný, malej nemůže vzít nic do pusiny a holka nemůže ani mluvit, gel Aloclair jsem jim koupila ,ale zatím se to moc nelepší, malej má ještě k tomu horečku... vážně mi jich je líto...:-(

Monika

Dobrý den- zkuste MUNDISAL GEL- NEBO LEDÍK CHVILINKU DO PUSINKY.Je to bohužel u těch dětí smutné...pevné nervy,Monika

Petra

Synek 14 měs. má také pusinku plou aftíků. Horečky, zvětšené uzlinky atd.. trvá to již týden :/ Je mi ho líto, vůbec nespinká, furt brečí , kňourá. Používáme už snad vše co existuje! Genciánku, Aloclair, calgel, dokonce má poslední 2 dny nasazený ATB a prostě furt děs!! Lituju každé miminko, dítě , ale i dospěláka, kdo si tím musí projít. Bohužel nemohu poradit, co zabírá, příjde mi že skoro nic! Jen doporučuji neustále podávat léky na bolest. Střídat třeba ibalgin a paralenem. To jediné nám pomáhá přežít asp.den!

Olga

moji malou taky trápily afty a to hodně, navíc taky opary, měla cekově oslabenou imunitu..asi to bylo tím, že nastoupila do školky a nějak se s tím nedokázala poprat. Bylo mi doporučeno at jí koupím hlívu ústřičnou mickey, kterou jí dávám i ted každý den a hodně se zlepšila. afty ani opary vůbec nemá a je zdravější než dřív.

Linda

Moje malá taky trpěla na afty a to hodně, navíc taky na opary, měla hodně oslabenou imunitu, asi tím, že nastoupila do školky a nedokázala se s tím nějak poprat a nebyla moc odolná..bylo mi doporučeno at jí koupím hlívu s micky mousem, dávám jí každý den i ted tobolku a je to o moc lepš, afty ani opary už nemá a je zdravější.

Tereza

Díky za tip.Syn hodně trpí na opary,teď zrovna jeden doléčujeme.Lékařka nám doporučila 3 měsíční kůru na podporu imunity,ale nepomohlo to.Tak vyzkoušíme hlívu a uvidíme.

Petra

Co prosím na afty při rovnatkach

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce