Jak na zklidnění žaludku po zvracení?
neotravuj s poxlou !
Bolest v oblasti zápěstí může mít mnoho příčin, například takzvaný syndrom karpálního tunelu. Zlobí vás tenisový loket nebo jiné záněty šlach či svalových úponů? Čeká vás operace karpálního tunelu? Chcete ulevit od svých obtíží a urychlit hojení? více ...
Já ,když mám bolesti kloubů,šlach,úponů,tenisový či golfovýá loket,tak jedem do termální vody.Mám nejlepší zkušenosti s vodou v Podhájské.Ale ostatní mají svým složením také super účinky.Prohřeji ceké tělo a zase mám na delší dobu klid.
Dobrý den, prosím paní které pomohla léčebná kůra o zaslaní odkazu.Děkuji moc Iveta email- [email protected]
Mně se karpální tunely zhoršily od té doby co jsem na home office a sedím pořád u počítače. Někdy ja ta bolest fakt nesnesitelná, tak nevím jestli je potřeba to už nějak řešit s doktorem ? Jakou s tím máte zkušenost ?
Se svou doktorkou jsem to konzultovala a ta mi doporučila mastičku na promazávání a ta mi teda pomohla, takže jsem zatím bez obtíží a snad to tak i zůstane.
Chtela bich poradit mam taki karpa tunel mometalne sem angliji mnela sem operaci kvuli tomu chtela bich se zeptat gde se spravne operuje karpa tunel protoze mne operovali v lochte us dvakrat a stale se nic ne zlepsilo
Anketní otázka
Jak často berete léky?
Přidat nový komentář