Ahoj, muže a bolí a to strašně!! Ríka se tomu menopauzalní artritida a bolesti atralgie. Ja osobne, jsem byla vzdy osvalená, sportovala, posilovaní plavání atd. Bohuzel menopauza neco strašného, zmizely mi svaly, rozbolela zada, žebra, trapezy, vazy tuhnou, tahají, bolí, vysychají, mam stale stucho v ustech, pocit kovové pachuti. Otřesnou unavu, pocením jsem si také prošla, ale jsou to jakési fáze, někdy se projevuje to, jindy ono. Doktori na nic neprisli. Objevili se mi alergie na jarní pyl dokonce alergicke astma prvně letos, je mi 51let. Mozkova mlha, před rokem snad bylo období takové té agresivní nálady a vše mi vadilo a rozčilovalo. Gynekolog hladinu hormonu zmerit odmitl. Nyní bolesti celych nohou, bodaní v lytkach a stehnech, zadrzovaní vody, nefunkční lymfa, volesti a otoky chodidel. Bolesti jsou i stehovaveho charakteru. Bud dolni cast tela, nebo horní. Padaní vlasu. atd atd. Nasla jsem i video kde je uvedeno 100 příznaku menopauzy, mam naprosto uplně všechny!!! Palpitace, bušení srdce pred spaním vyslovene v poloze leže. Zpomalené trávení. No nikdy by mne nenapadlo, ze něco takoveho muze prijít a ze to bude tak hrozné, vyčerpávající a zoufalé období v živote.
Přidat nový komentář