Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity
Téma roku: Zdravý spánek – Lepší noc. Lepší den.

Porucha štítné žlázy

Dcera trpí poruchou štítné žlázy, užívá LETROX 50 jednou denně jednu tabletu. Chtěl bych se zeptat zda to jde léčit homeopatií. Josef více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jana Gertnerova
28x

Dobrý den,dnes jsem byla na utrazvuku štitné zlázy a zjistili mi na ní cistu.Ráda bych věděla co to zamená a jaké to má následky.Hlavně jak se tato cista na takovém místě dá vyléčit.Prosím o Vaši odpověď pokud by to bylo možné na e-mail [email protected] S pozdravem Gertnerova Jana

Silvie Trčková
24x

dobrý den, byla jsem na kontrole štítné žlázy a zjistili mi, že cysta se mi od minulé kontroly (4mm) zvětšila na 9 mm. Ráda bych věděla, jestli je to vážné a jak se to dá léčit. Doktor mi totiž ještě léky nepředepsal. Předem děkuji a prosím o odpověď na email: [email protected] S pozdravem Trčková Silvie

Jitka Suchá
21x

Dobrý den chci se zeptat- beru Letrox 1krát denně na sníženou funkci. Před týdnem jsem byla na pohotovosti když mi vylítl krevní tlak. Z krve mi zjistili zvýšené TSH. Moje lékařka tvrdí, že to nic není a že léčbu necháme stejnou. Přitom mám pocity úzkosti , bušení, vysoký tlak. Je to stejné jako když mi poprvé před půl rokem zjistili sníženou funkci. Poté se mi ulevilo, ale teď se situace opakuje. Má to nepatrné zvýšení na toto všechno vliv? Děkuji za odpověď.

figirt
8x

ahojte, pomáhá z těla odstranovat těžké kovy,toxiny a další jedovaté látky,pomáhá odstranit chronickou zácpu,čistí trávící ustrojí,jako probiotikum podporuje tvorbu prospěšných lactobacilů a bifidobakterií, podporuje zdravou krvetvorbu,zvyš uje hladinu hemoglinu,podpo ruje kožní metabolismus,ho jení ran a vředů,posiluje imunitu organismu proti virovým onemocněním,pod poruje zdravé funkce reprodukčních orgánů,prospívá celkové regeneraci organismu,zvyšu je energii a vitalitu a další a další věci my ji bereme celá rodinka plus malej má 4 a už jí bere od 1 roku a jsme s ní moooc spokojeni proto posílám dál [email protected]

Milena
1x

Dobrý den,byla zjištěna štítná žláza před par lety když jsem obvodní doktorce řekla ze chci aby mě napsala doporučenku proto ze příznaky mam tak chtěla nejdřív vidět správu jelikož je to už dlouho kdy sem tam byla správu už nemam je možné jít na vyšetřeni bez doporučeni obvodního lékaře a jak se pohybuji ceny za vyšetřeni děkuji za odpověď.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/projevy-stari/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=projevy-stari

Anketní otázka

Budíte se v noci často?

Zatím hlasovalo 426 lidí

Mohlo by vás zajímat

Kocovinu není bezpečné řešit léky na předpis. Virální rady mohou uškodit

Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.

Menopauza a spánek: Proč se v přechodu hůře spí a co může pomoci?

Potíže se spánkem patří mezi časté obtíže spojené s menopauzou. Ženy mohou mít problém usnout, v noci se opakovaně probouzet nebo se ráno cítit neodpočaté. Na vině mohou být hormonální změny, návaly horka a noční pocení, ale také stres nebo změny nálady. Co může kvalitu spánku zlepšit a kdy je vhodné vyhledat lékaře?

Elektrolyty nejsou potřeba každý den. Kdy mají skutečně smysl?

Barevné lahve s elektrolyty zaplavily sociální sítě, fitness centra i regály supermarketů. V online prostoru koluje heslo: „Kdo nepije elektrolyty, jako by nebyl.“ PharmDr. Kamila Horníčková, farmaceutka online poradny Lékárna.cz a odbornice na přírodní medicínu, však připomíná, že i módní trendy by měly mít své zdravotní opodstatnění. Ne vždy je nutné sahat po iontových nápojích – a někdy mohou být dokonce nevhodné.

Těhotná v létě? Gynekoložka radí, jak zvládnout vedra, cestování i dovolenou

Vysoké teploty, dlouhé cesty autem nebo letadlem i změna denního režimu představují pro těhotné ženy větší zátěž než obvykle. Jak se v létě vyhnout přehřátí, dehydrataci nebo otokům a které příznaky už mohou signalizovat vážnější problém? Praktické rady přináší MUDr. Eva Leskauerová z Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Slaný.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

Lukáš s  (Risperdal)
15. září 2026, 20:06:16

Že vás starý známý řešit nebudu Taky jste mi ublizili Že se chystám v budoucnu…

Lukáš s  (Risperdal)
15. září 2026, 20:02:18

Taky užívám léky rorendo a žádný potíže nemám Vlastní motocykl s rychlostí do 45 kmh…

15. září 2026, 14:27:17

Dobrý den, ráda bych obnovila tuto diskuzi a zeptala se: Narazila jsem na vyšetřovací…

15. září 2026, 12:25:51

Mám cukrovku 2 typu na inzulíne 2 roky. Od času keď som prešla na umelý inzulín pozorujem…

15. září 2026, 07:47:44

Cvičim pravidelně ale pořád se mi nedaří shodit a mám pocit, že už jsem zkoušela snad…

Naši partneři

Inzerce