V některých případech cévní mozkové příhodě předchází nenápadnější verze. Mnoho lidí tomuto drobnému výpadku nevěnuje pozornost, protože příznaky většinou během několika minut odezní. Avšak za několik hodin, dní nebo týdnů může člověka postihnout cévní mozková příhoda s vážnými následky.
tak nevím,v roce 2000 jsem ve vojenské nemocnici v Brně podstoupil operaci varikokély (laparoskopicky), před operaci jsem absolvoval klystyr,po operaci jsem teprve až třetí den zmohl na to abych se na posteli posadil,měl jsem tři díry v břiše 10cm napravo od pupiku pak 10cm pod tou dirou a po 10cm pod ni i tu třetí.sešité jsem to měl nějakými kovovými sponami ,přišlo mi to jak sešité kancelářskou sešívačkou.pustily mě po 8 osmi dnech do dom. léčení kde jsem byl ještě měsíc a pak měl ještě pul roku nějaké omezení ve sportu.Jen chci říct , že i po těch letech(dnes je 10.3.2007) mi ty jizvy nezmizely,možná jen ta nejspodnější není tak vidět,ale je.doktoři se vzdycky ptaj kdy mi vzali slepaka.:-) aja jim řeknu že je to po te laparoskopii a oni kroutí hlavou.
Přidat nový komentář