Sluneční brýle jsou pro většinu Čechů během letních měsíců nezbytností. Velká část z nich se o ně ale špatně stará a při jejich výběru dělá řadu chyb.
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.
Příčin vypadávání vlasů je opravdu velký počet a mnohdy není lehké zjistit, proč ke ztrátě dochází. více ...
Dobrý den. Potřebuji se zeptat, protože mi to nepřijde normální. Už ve 14 letech jsem pozoroval zvětšující se kouty na čele a momentálně to chytá takový kruhovitý tvar... Chci se zeptat, jestli neexistuje nějaký vitamín nebo nějaká možnost, která by vrátila zpět chybějící vlasy? Předem děkuji. Erik, 15 let
Ahoj Eriku, můj bratr měl ten samý problém, používal na to výluh z bílého čaje, namočil do něj vatový tamponek a masíroval si s ním postižená místa + pak tamponek nechal chvíli (cca. 5 min.na postiženém místě dalo by se říct působit. Viděl to někde na intrnetu a pomohlomu to. :-)
ja jsem trpela po porodu silenym vypadavanim vlasu - coz asi neni nic divneho, potykame se s tim vsechny... po kojeni jsem zacala uzivat vitaminy Dermax a problemy se radikalne zmirnily, takze moc doporcuju. Sampony ani zadne jine kosmeticke pripravky mi na tento problem nepomohly:(
Dobrý den,mám už čtyři roky problém s padání vlasů.Před 4 roky jsem trpěla anorexií,tím se odstartovala éra padání mých vlasů,v té době ještě dlouhých a hustých.Já se z anorexie dostala,ale teď mi znova opravdu ve velké míře padají,používala jsem Biosil plus,ten trošku na to zabral,ale teď už ne.Jsem opravdu zoufalá,byla jsem u dermatoložky,napsala mi Methionini,tak nevím,zda to zabere.Co mám třeba jíst,nebo dělat,aby se to rychle zlepšilo?
Petro, záleží na stavu pokožky. Není po nemoci v horším stavu? Není příliš napnutá? Nebo suchá? Pokud by nebyla v ideální kondici, je nutné jí dodat elasticitu a hydrataci. To tam musí být, pokud chcete dobré podmínky pro růst vlasů. Také může být výpadek důsledkem hormonállní změny (například vysazení/nasazení antikoncepce). Po prodělaném traumatu může přijít i padání vlasů ve formě koleček, alopecie areata http://www.kapyderm.cz/padani-vlasu.php#Alopecia areata Zkrátka tělo chce rovnováhu. Zjistěte, co by mohlo být příčinou a napravte to. Dejte si pozor na vitamínové doplňky stravy. Například nedostatek selenu může způsobit vypadávání vlasů, ale jeho nadbytek také!
ahoj holky, mně také velmi padaly vlasy a vyzkoušela jsem všechno možné. Nyní používám šampon proti vypadávání vlasů Revita http://www.biome.cz/sampon-proti-vypadavani-vlasu-revita a funguje. Vlasy mi už nepadají tolik a jsou zdravější. Obsahuje mnoho účinných látek a podle mě je to zatím to nejlepší co jsem vyzkoušela.
Dobry den prosim Vas o radu,mam 6 letou dceru v poslednich dobe byla hodne a casto nemocna,za poslednich 6 mesicu mela asi tak 5 krat predepsana antibiotika od lekare,problem je vtom,ze ji uz asi tyden nadmerne vypadavaji vlasy byla jsem s dcerkou tedy u lekare a ten to prehledl.mohli by jste mi poradit jake vitaminy bych ji mohla koupit nebo co delat jsem zoufala dekuji.
Helen, doporučila bych vám dělat vaší dcerce zábal na vlasy zesilného výluhu bílého čaje. Za zkoušku nic nedáte a je to trochu lepší než vitamíny, jak finančně, tak rozhodně i z hlediska polykání vitamínů. :-)
Beru už 2 roky tobolky donna hair, kupuje mi je manželka a je to fakt lepší. Asi to má v sobě to co potřebuju. Určitě doporučuju
Ahoj, manžel má taky problémy s padáním vlasů, ale na něj teda žádné ty vitamíny nezabírají, už nevíme co bysme vyzkoušeli.. manžel nedávno našel nějakou laserovou helmu, která působí na růst zdravějších vlasů a navíc zmírňuje vypadávání... maj to třeba tu http://www.elektrocoleti.cz/1003-laserova-helma-jett-1000-proti-vypadavani-vlasu.html Neznáte to někdo??
To je škoda, že vitamíny nezabírají. Mému muži taky pomáhá donna. I já je jím kvůli rychlejšímu růstu. Manžel má krátké vlasy, prý když budou delší, tak by padaly více. Časem se sice asi plešatění nevyhneme, ale alespoň to oddálíme.
Ahoj, zkoušeli jste již někdo vypadavani-vlasu-kouty.cz ? Vypadá to zajímavě a ta cena je rozumná. Jen bych rád znal názor jestli to někumu pomohlo. Děkuji, M.
Svému manželovi jsem proti padání vlasů vlasů koupila konopný šampon s obsahem kofeinu - Capillus s kofeinem, je určen přímo pro padání vlasů a je super. Manželovi se už po 14 dnech padání vlasů omezilo na minimum a po měsíci nepadaly vůbec, má ale celkem husté vlasy, takže šlo čistě jen o omezení padání, jestli ale chybějící vlasy vrátí zpět, to asi ne, to už musí být něco razantnějšího podle mě.
Dobrý den chci se zeptat mam problém už dlouho s vlasy až mi prosvítá kůže hodne řídké byla jsem na krvi a tam je vše v pořádku takže vůbec netuším proč se to děje?je mi 31let a je to hodně špatný děkuji
Já používám Milva šampón s chininem a jsem už roky spokojená. Akorát teď jsem narazila na nějaký podvrh. Výrobce upozorňuje na to, že originál musí mít hologram na etiketě.
Jo, milva šampon na problematické vlasy podle mě to nejlepší. Já jsem s ním spokojená a věřím mu, protože mi pomohl, a to jako jediný šampon. A zkusila jsem jich opravdu hodně!
Přidat nový komentář