Od ledna 2026 pokryje veřejné zdravotní pojištění více výkonů než dosud. Nově se jedná například o on-line terapii při depresích, sledování lékařem na dálku nebo podstoupení kolonoskopie o pět let dříve. Souhrn těch nejvýznamnějších představila Všeobecná zdravotní pojišťovna.
Moji milí!!! Úplně zírám, co se tady vše napsalo od včera, kdy jsem tu byla naposledy...Kdybyste věděli, jak se úplně vidím před skoro rokem , kdy jsem tady hltala a četla všechny příspěvky, hledala jsem se v nich-a našal a oni mi pomáhaly v tom, že nejsem na tom tak jen já jediná.. Já jsem ale musela chodit do práce a o to to bylo ztížené, ale nakonec jsem to zvládla a přemohla se a chodila i sportovat atd. je dovolenou jsem si neužila a vím, že v tomto stavu se nemá nikam jezdit, natož letět..no nic, to jen naokraj..od té doby jsem byla dvakrát za oceánem a šlo to..při menších problémech jsem spolkla berličku Neurol a byla jsem klidná:o)...A jsem právě u toho-opět opakuji všem novým tady, jako František:o), že máte v začátcích léčby Neuroly, či jim podobné BRÁT!!! a ne jen jeden na noc. V našich hlavách se odehrávají negativní myšlenky a scénáře a my tím naši psychiku necháme odpočívat!!!...Nebojte se!!! Říkám já i můj psychiatr!!! :o)) Lze jít do 1,5 mg denně!! V té míře není návykový!! Ale to se pořád opakujeme..A děláme vše pro to, abych je nemuseli polykat a trpíme..znám to:o)... Jani, nevím, jak dlouho se léčíš, ale musíš vydržet, popř.změnit AD-budu se opakovat, ale já začala právě Asentrou, dík které jsem tady, ale nezabrala mi, tak beru jiná AD-konkrétně Argofan.Třeba i ty potřebuješ jiné AD, jsi mladá, ale tuto debilní nemoc mají malí, mladí i staří. ,,chudáci,, i,, bohatí,,- fakt. A je nás mooooc.Někdo o tom mluví a někdo se za to stydí a nejde ani k doktorovi.Je důležité jítk psychiatrovi!! Nestydět se za to, neboť to není nic špatného. Dávno k nim nechodí jen ,,blázni,,..Jani, ty máš typické příznaky deprese. Kup si knížku ,,Deprese a jak ji zvládat,,..mám ji doma a četla jsem ji několikrát, pomohla mi plno věcí pochopit a také , abych se netrápila...Jitko, vidíš, aspoň jsi se zkrášlila:o). Doufám, že půjdeš k psych.,Tvá dcera se o tebe bojí, třeba tě zlobí, má asi svůj život a svoji hlavu, ale určitě tě potřebuje-vždycky budeš její jediná maminka!!!Neboj se Neurolů!! V té malé míře, co bereš Ti to moc nepomůže, ve tvém nynějším stavu!! Nech organismus odpočinout:o)). Milý Františku, děkuji Ti za uznání:o). S taťkou to mám podobné. Od té doby, co byl v té nemocnici a je samo doma, je takový divný. Moc nechodí, ale on nemůže prostě. Mozkové cévy a centrum chůze prostě nefungují. Naštěstí je mu dobře aspoň doma, sem tam vyleze na zahrádku-už aby bylo pěkně, aby tam mohl být déle!! Včera jsme měli oslavu 40 sestřenky. Bylo to pěkné, já úplně v pohodě, dala jsem si i vínko-ředěné vodou a vydržela jsem tam do 1 hodiny. Od včera beru AD vyšší dávku, ale nedá se nic dělat, nechci mít ,,našlápnuto,, na minulý rok, kdy jsem byla v pr..., jak mi řekl psychiatr. Stěhujeme se, nejdýl za 14 dní budeme v domečku. Teď to zvládám bez úzkostí, tak snad to tak zůstane a bude se mi tam dobře zabydlovat. Ještě bych byla ráda, kdyby chodili lidi ke mně do cestovky, abych prodávala, byla zaměstnaná a nepřemýšlela u PC nad kravinama samou nudou!!! Lidi, to jsem se rozepsala,co? :o)...všem klidnou neděli!!!

Přidat nový komentář