Zdravím Vás všechny,
Jen bych se s vámi rád podělil o svou zkušenost (a trošku přidal svoje ke všemu co se tady píše).
Možná jste tady poprvé, ale určitě je důvod proč jste tady, spíše 2 důvody, asentru už berete nebo uvažujete, že jí brát začnete. To je jedno, ale pokud jste tady, máte nějaký problém, buď už víte jaký ten problém je nebo to chcete vědět. Můžete trpět úzkostí, nespavostí, změny nálady, až přehnaný strach, citlivost, podrážděnost, mít strach ze života po určité události, můžete trpět téměř čímkoliv. Jen bych Vám rád řekl, nehledejte důvod proč to začalo, to jsem udělal já a ještě více to prohloubí trápení.
Hlavní je, že svůj problém chcete začít řešit /nebo jste začali/, pokud lidé ve vašem okolí říkají, ať nevěříte doktorům, ať tam nechodíte , že tam chodí jen blázni, kašlete na ně!! Nemysli, kteří říkají lidí co nikdy nezažili podobný stav.
Asentru teď beru cca 2 měsíce, účinek nastupuje různě (nečekejte, proto kdy to začne zabírat, jedině se tím budete trápit). Možná budete mít popsané vedlejší účinky (fakt už každého je to jiné). Tak prosím nezoufejte a vydržte!
Často jsem se sám sebe ptal, co jsem udělal,že za 2 měsíce se ze mě stal jiný člověk a prostě jsem na to nedošel, prostě to přišlo a je to tak ....berte to pozitivně, když člověk vyhraje tento boj, vyhraje už vše:o). Mé heslo, které si říkám 100 krát za den " ty to zvládneš a ty víš,že to zvládneš".
Snad si nehraji na moc chytrého, chtěl jsem říct všem, co si myslí,že jsou v tom sami /jak jsem si myslel já/, že tomu tak není .... nejste ...držím palce
Přidat nový komentář