Ahoj, určitě si ten Lexaurin ber, pomůže Ti. Pokud budeš brát tento lék v takových dávkách, jak Ti napíše lékař-psyhyatr, určitě Ti na něm návyk nevznikne, a uvidíš, že až zabere ten Citalec, tak ho ani nebudeš potřebovat. Potlačí se Ti ta úzkost a bude Ti líp. Závislost vzniká po opravdu dlouhodobém užívání a vysokých dávkách. Lékař si Tě pohlídá, aspoň ten můj to tak dělá. Chodím k němu již 13 let a brala jsem Lexaurin 4 měsíce pravidelně a pak jen podle potřeby a moc mi pomohl. Přeju Ti, abys prožila klidné vánoce a toho Lexaurinu se fakt neboj!
Ahoj všichni. Je mi 46 a konečně jsem se rozhodla jít s mou úzkostí k doktorce. Beru týden Citalec a Lexaurinu jsem se ještě nedotkla. Často se píše, že je moc návykový. Hodiny si konečně hledám na netu, co mi vlastně je. Blíží se vánoce a já mám strach, potím se, vnitřní třes, průjem. Přijde dcera s manželem, druhá dcera s přítelem,naši. Všichni budou chtít jíst, pít. Mám strach a svírá mně úzkost, že něco zkazím, že mi manžel sprostě vynadá a že musím ven mezi lidi a na nákupy. A vlastně ani nevím z čeho mám strach. Prostě mám 14 dní úzkost. Na jaře to za 3 dny odešlo, teď se to drží. Mám brát i Lezaurin? Nebudu v práci omámená?

Přidat nový komentář