Od ledna 2026 pokryje veřejné zdravotní pojištění více výkonů než dosud. Nově se jedná například o on-line terapii při depresích, sledování lékařem na dálku nebo podstoupení kolonoskopie o pět let dříve. Souhrn těch nejvýznamnějších představila Všeobecná zdravotní pojišťovna.
Ahojík Martí, jsem ráda, že si napsala...no pro mě je to peklo právě teď, ale mě se točí hlava málo spíš mám víc bušení a sem taková napružená. Ale včera jsem celý den ležela a dneska je to zase jiný...dala jsem prádlo do pračky něco i vyžehlila, dokonce jsem šla do schránky pro poštu. Ráno v devět jsem si dala 1/2 Citolonu, ale pak jsem chvíli byla omámená...no a pak zase napružená, že sem si pak musela dát i Neurol. No a je mi 45 mám dva kluky21 a 14 a můj ode mě před půl rokem odešel kvůli mladší a to byl asi ten spouštěč té mojí depky. A taky se ještě musím tady z toho bytu vystěhovat, takže zůstanu už jen s tím mladším...nevím jestli to zvládnu, ale mladší má docela pochopení pro mě, ale ten starší na mě čučí jak puk co to se mnou je, nedovedu mu to vysvětlit. No a můj se mnou samozřejmě nebydlí a tak se taky nezajímá...tohle je docela v háju. Ale bojuju každý den. Ten spánek je do půlnoci fajn spím třeba až do 2 do rána, ale pak mě probudí, že je mi špatně a začne bušení, tak si dám Neurol a usnu třeba ještě do 4 nebo do 5, ale pak už to dál nejde...tak užívám teprve 4 den, ale dneska jsem si všimla, že mám víc energie, jindy jsem se třepala jak ratlík, že se mi nechtělo vstát s postele ani na záchod. Třeba zítra to zas bude naprd...uvidím, ale já zatím beru tento týden jen půlkuaž od soboty bych si měla dát celý to zas bude větší dávka a bude mi určitě šoufl, ale musím vydržet a jak říkáš ty bude líp. Tak jak jsem vyčetla ty si byla dobrá tak za 6 týdnů a pak si šla i do práce...a jak dlouho si pak ještě užívala AD. Martí měj se fajn holka a drž mi pěstičky ať se to lepší....papa...

Přidat nový komentář