Nafouklé břicho, pulzující bolesti hlavy, nepříjemné pocení nebo otupující únava. Tyto nepříjemné průvodní projevy menstruace zažívá řada žen měsíc co měsíc. Často žijí s pocitem, že je to něco, co zkrátka musejí přečkat, než se jejich život vrátí do normálu. Nepříjemné symptomy měsíčků je přitom možné účinně řešit, a to i přírodní cestou.
Ahojte, čítam vás už dlhšie ale teraz prispejem už aj ja...Som tu nový v podstate..Liečim sa na uzkostnú poruchu citalecom od 14.12.2012...Musím priznať že môj stav sa zlepšil rapídne ale ešte cítim že to nie je 100% ono...to chce asi čas..beriem 20mg denne...lada nemusíš sa báť začiatkov. Ja osobne som nemal zo začiatku žiadne zhoršenie stavu...V ničom..Ale je to individuálne a aj keby sa ti na 14 dní pohoršilo, to čo príde postupne po mesiaci, dvoch stojí za to...Ako dlho mám brať liek aby som pocítil 100% stav ako predtým a kolko potom ešte? Niektorí ste ten liek brali aj rok-dva preto sa pýtam lebo moja psychiatrička mi hovorila že stačí 6-9 mesiacov ked budem v pohode...Mám to prvýkrát...Nikdy predtým som nemal žiadne problémy chodím aj na terapie ale mám za sebou zatiaš iba dve sedenia, chodím raz za mesiac...
Přidat nový komentář