Ahoj Vans,no já nikdy neměl žádné velké deprese ani úzkosti,jen jsem prostě najednou v životě zaznamenal,že mám občas obavy z běžných věci a tak nějak mě chyběla jiskra do života.A začalo to být už tak otravné,že jsem byl nuceny začít s AD.Tim ze to nikdy nebylo nic silného mi asi taky proto stačí tech 10mg Nejhorší stavy jsem měl vždy když jsem začal brát AD a to asi těch 14 dní,to byly fakt pekla.Pak přišly ty houpačky ale ty už se daly zvládat,vždy jsem to celé dával i bez Neurolu. I teď mám občas horší dny kdy by mohlo být líp a doktor mi říkal ať to klidně zvednu na těch 20mg ale já si říkám že tomu musím pomoct taky trochu sám svým přístupem k životu a ne tolik celé nechat jen na medkaci.Takze jsem poupravim jídelníček,cvičím,medituji,chodím k psychologovi a doufám že z dlouhodobého hlediska se to projeví a zvítězim nad tím.Chce to hold jen čas a vydržet.Preci jen to že nás potkala deprese a uzkost nám dává tělo najevo,že něco už nebylo v pořádku a je třeba to změnit,tak to zkouším takhle.Poprve jsem se na vše vykašlal a jen bral AD a po půl roce se mi to začalo vracet,tak doufám že teď podruhé se mi to podaří porazit.Mam pocit,že kromě kouření už žiju docela fit životem :))
No k tomu tvymu rozchodu,věřím jsem teď jednu knihu a tam se zrovna psalo,že dokud ve své hlavě neodpustis někomu něco z minulosti co tě trápí,tak se přes to nepreneses a bude tě to trápit a to třeba v podobě těch depresi.A odpustit neznamená se začít s tím člověkem zde vídat a pustit ho zpět do svého života,ale prostě jen ve své hlavě.Máš dobrý ze aspoň víš kde je to jádro tvých problémů.To já marně hledám,vše se mi daří,v práci,v manželství,zdraví až na tyhle deprese ok,tak fakt nevím co se kde najednou přihodilo :(
Přidat nový komentář