Dětská pokožka není jen menší verzí té dospělé. Dětská kůže je přibližně pětkrát tenčí, také je propustnější a imunologicky nezralá. Snadno reaguje na podráždění, rychle se vysušuje a hůř se brání infekcím.
Ahojte vsichni zdravim nové lidičky co zavitalali do teto diskuze.Ja už se počítám do té starší skupiny jsem stále na citaleku 20.Nehodlam ho vysazovat aspon zatím.Mam plno starostí v práci i v osobním životě ale bojuju.Ti co mě znají z diskuze vi😁.Mela jsem celkem škaredou zlomeninu kotníku a rozchodila jsem ho sama bez rehabek musela jsem co nejdříve do práce.No v praci nejsou lidi dělám ošetřovatelku v domově pro seniory v Ostravě.Ted máme strach z coronaviru.Krizovy režim.No a čekáme do rodiny přírůstek vnučku Aničku ma se narodit koncem března.Takze radost i starost.Jinak je mi celkem dobře někdy zobnu něco na spaní stilnox nebo neurol nejslabsi 0;25.Ale malokdy většinou jsem z práce tak unavená, že spim jak mimino.Opatrujte se všichni co jste tady nevěstě hlavu když není dobře bude lip.Hlavne zdraví a hodné lidi kolem sebe.Chodim tady méně ale v dobach krize mi to hodně pomahalo.Tak zatím naschledanou.💓
Přidat nový komentář