souhlasim.Ale když už všechny ty připravky na trhu máme,tak by je na určitou dobu než zaberou mohli dávat za menší cenu, nalákali by tim víc lidí a pak by do toho ta žena ráda dala víc, pokud by měla jistotu,že to opravdu zabere. Jinak jsem také zklamaná, nic mi nezabírá na má kila. Ani ten zázračný lipoxal.
Četla jsem všechny úvahy od vás milé děvčata a musím říct,že neni nic horšího na světě než uvěřit zázračným tbl, vrazit do toho majland a čekat až to zabere. Proč si peníze utracené a za nesmysly nedáte radějí do zeleniny a třeba i permanentky do nějakého fitka. Píšu to z vlastní zkušenosti. Když jsem poprve podlehla reklamě s narafičenou hubenou modelkou a koupila si nejmenovaný přípravek, tak po nějakém čase přišlo zklamání. Tbl ubývaly a kila ne. Pak jsem otočila o 90 stupňu a začala čvičit. Cvičim i doma, i když se sejdeme s kamarádkami ve fitku. Výsledek? Pevný zadeček, břiško a stehna, dobrá nálada. Moje nevýhoda je, že dělám práci kvůli které nemám žádnou pravidelnost. Dělám 12 a pohotovost k tomu, ihned se to také projevilo na mém zdraví. Způsob života - buď ležím, nebo běžím se projevil únavou a také kilama navíc. Ale teď i když je to někdy těžký se přemluvit před službou si jít zacvičit, tak se seberu a jdu, protože vím,že nic jiného mne před kily navíc nezachrání. Totéž radím i vám, a nemusíte se bát,že by vám to zničilo játra,ledviny,nebo snížilo/zvýšilo krevní tlak jako skoro všechny přípravky na trhu. Musíme žít s přírodou a ne proti ni.

Přidat nový komentář