Ahojte lidi milí,
tak Megane, o Tobě už něco vím, já už jsem tu psala, že jsem kouřila ultrasuper první ligu, že pocházím z KV, ale žiji 24 let v Praze. Takže je mi 44, mám 6 letýho prcka, při jehož vytáčení mám největší chut na cígo, z manži samozřejmě často taky....Tak mě napadlo, že bych syna měla stihnout vychovat a přestat kouřit a pak jsem našla vás všechny tady...no a ted v tom jedu taky...Co ještě?? Výška 162, váha zatim 56, ale je mi jasný, že to vyleze, což mě mate a hned s tim něco začnu dělat ted, pak už se nechytám...Co ještě, zeptej se, odpovím!!
Friduč, Ty jsi fakt studna nápadů a úvah, velmi zajímavý postřehy a souhlasím s tím, že se člověk nemá znásilnovat, i když to občas nejde...Zrovna jsem před 10 min slušně odpálkovala kámošku, chtěla zajít, dnes fakt ne, únava...Jinak se snažím na to jít taky hlavně přes mozek, že je to negativum, ne positivum, o který jsem přišla, proto to ZATÍM jde docela snadno...ale díky šampíku, co pak?? Fotku zašlu zítra z kolbenky, nevadí, že na ní budu s cigárem???
P.S. Všechny Tvoje příspěvky ze začátku Tvého působení byly na Tvé přání smazaný...Tak vim prd!!
Ládíku, jestli Tě to uklidní!!Můj tchán nekouří 15 let. Taky ho poznali ve tmě jen podle světýlka z cigára.Sekl s tím ze dne den, bez ničeho, jen kvůli prachům, že to státu cpát nebude!!Když jsem ho někdy ovanula kouřem na zahradě, udělal kyselej ksicht a můžeš být klidnej, nemá na cigáro ani sebemenší pomyšlení.Jinak nevim, jestli dnes Martinu S. stihnu, asi vytuhnu, mám fakt dost po prcovním včerejšku od 6,30 do 1,00 do rána, k tomu věčně nedospalá ze šampíka... Ani nemám chutě...
Přátelé, nekuřáci, sorry, VLASTNĚ NEKOUŘÍCÍ - já už taky:):) moc vás všechny zdravím, přeju hezký zážitek večer u OH, budu držet palce a už se sem těšim zase zítra!! KK
Přidat nový komentář