Inzerce https://www.lekarna.cz/pripravte-se-na-leto/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=pripravte-se-na-leto

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Kakamila

Tak jsem Friduč zaslala foto a nějaké info, jo jsem blízko u letiště, tak snad za vámi 27.3.10 přilítnu. Moc ráda!!Megane, ještě bych pak potřebovala vědět, kam přesně. Nevíte někdo, jak maximálně dlouho je možné užívat šampíka? Třeba rok nebo 2 roky v menší dávce nebo tak...nehuntuje to játra?? Prý se 80% vyloučí v pohodě v moči...Snáším ho dobře, až na tu nespavost, ta mě mate.. Všem přeji hezký den, ať v práci nebo kdekoliv!!!Pa KK

Megan

Kakamilo, tady máš odkaz na tu hospůdku http://www.thepub.cz/praha-1/o-nas/ Jinak, já chci taky fotky!!!!! Friduč, přepošli je ju? Jo, Kakamilo, já ze začátku na Champu taky blbě spal. Neboj, bude to lepší a ještě se nahasjáš:-) Jo, Fridu, ohledně toho vaření u tebe doma. Tak můžem něco uklohnit společně ne? Já nejím snad jen zelí. Takový vepřo, knedlo, zelo fakt nemusím. Jo a taky třeba dušenou mrkev, kterou dělávali v mateřské školce, rajskou, fazolky na smetaně, a veškeré sladké jídla. Jinak vybíravej nejsem:-) Ahoj všici

Friduča

Ahojky, tak já teprve teď rozhoupala PC - nějak mi to nechtělo fungovat :( Málem jsem byla jak ty na těch videích :) Víte, jak vezmou monitor a švihnou s ním o zem,nebo tak :) :) MUsela jsem to ject vydejchat a skočila si do banky a po návratu jsem pokračovala.. A víte co ? Chodí a víte co mu bylo ? Nic - ani já nevím :) Jsou věci mezi nebem a zemí... :) Kakamilo - v kolik si bereš ten večerní prášek ? Já to měla taky a začala jsem si ten večerní brát v pět hodin a srovnalo se to... Nikde jsem se žádnou informaci o maximální době braní nedočetla... Ale všeobecně doporučují 3-12měsíců, asi taky protože, když po roce člověk není schopen bez CHMP kouřit, tak je něco špatně ...Divně.. už musíme mít nové návyky atd... Už by nás nemělo nic překvapovat ...A pokud to tak není, asi je zbytečné CHMP dál zobat ... Megane - fotky ti přepošlu, ale odpol ju ? Nebo večer - jak se k tomu dostanu :) Prej nejsme vybíravej :) Se picnu :) Ale ani jedno nemám v plánu udělat :) I když teda mrkev s hovězím dělám fakt výbornou !!! Na karamelu a i lidi co mají blok ze školní jídelny jako ty se olizujou za ušima :) To jen,abys věděl, jinak Vám to vařit nebudu ... :) A tvoje manža ? Nejsi trochu sobeček, že mi vypíšeš co nejíš ty a tvá ženuška ???? chlape ! Tak já jdu na jídlo škrundá mi v bachoru :) :) ps. Ládíku také se hlásím - nekouřím i 25.2.2010 :) :)

Megan

Fridu, manža to taky nemusí. Ikdyž sladký jídla a fazolky sní. Jinak doma to má zakázaný. Stejně věčně vyvařuju já, tak je to jedno. Jo a hlásím se, že dnes 25.2. 2010 taky nekouřím:-)

Kakamila

Čau Fridu, beru ho taky v 17,00, včera jsem nemohla zabrat vůbec a budim se o hodinu dřív, než CHCI JÁÁÁ, to je v po 4. ráno!! Podle toho taky vypadám, krom pytlů pod očima žádný jiný bágly... Pa

Friduča

Ještě jedn fígl - brát po půlkách -půl ráno, půl v poledne, půl u sváči a půl navečír... Jiná rada už není, tak to testni :)

Ifka Konča

Ahoj všichni. Páni, vy jste se rozepsali. Taky jsem se dostala k PC až nyní a ještě odbíhám. Já se rovněž hlásím Ládíkovi že jsem odolala si ráno nezapálit. No byly to opět hnusný nervy. Ale Slováci mi spravili náladu:-) Manža taky ví, že si dopisuji v diskuzi, ví že jsem byla ve Varech na srazu (přes noc) a tváří se, že je mu to úplně jedno. Akorát když mi začne pípat telefon, že mi přišla zpráva do mailu tak prohodí "zase ti píše nějaký tvůj amant". Fotky z Varů jsem mu ale neukazovala - stejně by mu ty fotky nic neřekly. Jinak mě to opisování obrázku nebaví - to je opět inovace na prd.

Friduča

Ifko ty mě blbneš s tím novým nickem :) Vždy se musím zamyslet kdo to je - pak se začtu a pochopím .. :) No je to hlavně k ničemu - je to ochrana proti spamům,ale není to moc šikovné...A já na to vždy zapomenu :) Jestli admin čte, tak by bylo fajnmaby jsme mohli přijkládat obrázky k textu - to by byla inovace !!! co ??

Ifka

Já vím, že to opisování je proti spamům, kdosi mi již vysvětlil proč se to stupidně opisuje. Když já jsem děsná konzerva. Jak si na něco zvyknu, tak to vyžaduji, v tomto změny nechci. Z pravého horního rohu vypadlo počítadlo napsaných příspěvků, z hlavní stránky se sem leze hůř a ještě k tomu všemu to opisování. Takže mě tahle inovace nenadchla:-( Mailovou schránku mám na centrum.cz a oni taky budou za chvíli měnit vzhled stránky (změna totální), vůbec se mi ta nová stránka nelíbí a až úplně vypnou původní, tak asi přejdu se svou schránkou někam jinam.

Megan

Kakamilo, tak mi friduč poslala tvé fotky. Jsi peřád kočák, ale co to retko v ruce? To se už nesmí opakovat. Ifko-Končo, to je vončo:-) PS ani mě nebaví opisovaT TEN OBRÁZEK ČI CO. mĚJTE SE VŠICHNI KRÁSNĚ A NEHULTE. Mono, jak válčíš? Lubane, piš, piš, nějak dlouho jsi se neozval. To platí i na ty, co jsem neuvedl,že Lexo, Olino, ireno, Markulo..................

Ifka Konča

Koukám, že je z tebe dočista epik - dost dobrý:-) Jinak jsem před chviličkou obdržela dalšího půlčíka. Nemáš náhodou cestu kolem? Třeba služební? Vždyť já to ani neunesu až pojedu do PH.

Friduča

Ifko, tak až to tady budeš číst - tak si dej tuhle stránku do blíbených : v levo na liště máš ikonu +hvězdičku ( předpokládám) a když na ní klikneš a dáš přidat k oblíbeným a potvrdíš ... Tak se ti uloží přímo tahle stránka na kterou koukáš.Odkaz v budoucnu najdeš pod ikonkou normální hvězdy ( také vlevo na liště - nahoře ) - klikneš a zobrazí se ti všechny oblíbené a uložené stránky a jen na to klikneš a budeš tady..Ale bude to furt tato stránka, takže jen klikneš na šipku dole doprava a skočí ti to na poslední stránku... Pokud jsem ti to popsala blbě - nebo tam něco z toho nemáš, tak mi písni do mailu a až budeme obě u PC, tak ti můžu zavolat a pomoct ti po telefonu...Ale věřím že TY na to přijdeš - jsi šikulka !!!

Ifka Konča

Jé díky za super popis, ale asi to neklapne. Střídám se u jednohoPC s kolegyní a jsem toho mínění, že nemusí podřízení všechno vědět:-) Tohle jsem si mohla dovolit loni, když jsem tu měla obě moje šikovné kočeny bééé:-(((

Megan

Ifko-Končo, se slivkou je to voňčo. Cestu to O mít nebudu. Tak to vem do tého Prágle a já od tebe kůpím. Mějte se všichni

Konča

Co dostanu - to neprodávám!!!

LUBAN

NAZDAR všichni!! Dnes 25.2. taky nekouřím!!Je to již krásných,voňavých 150 DNÍ!!!!Včera krásné medaile,až na ten hokej. Ty mě nasr......li!!!Nováčkům držím palce!!!! NEHULTE. Čus Luban

Konča

Jsi borec. Krásný číslo. Mě nasr. taky, ale jsem poloviční Slovenka, tak mám radost, že Slováci postoupili:-))) a přála bych jim medaili.

LUBAN

Megan,pošli taky fotku KAKA nebo i jiných nekuřáků Luban

LUBAN

Končo já taky,ale bude to těžké!!!!

Kakamila

Ládíku, tady se všichni hlásili, tak já taky, hlásim, že nekouřím!!I když mě dnes kdos v práci vytočil, tak nic. Za prvé nemám co a za druhý přeci nehulím, že?? To je stejně prča, jak v tý pikosekundě nasr .. ti člověk chce udělat rukou ty samý, starý zaběhaný pohyby a vono nic!! Mozek zařve..."Co děláš, vole!!!Vždy´t nekouříš!!" "Jo, aha!BINGO!!!" Friduč, já chci, prosím, taky fotky ostatních nekouřících!!Prosím, pošli mi je na emila!!Díky! Končo, u mě to bude doma podobný, včera jsem si četla můj nový "Román", jsem v březnu 2008, Friduč už tam ty příspěvky dál má a manža mi říká..." ty máš ted svůj svět, co?? Stejně jsou ty reakce na pípání mobilů a podobný věci týkjící se soukromí druhýho úplně zbytečný, si myslim... Megane, díky, ale to retko je přeci minulost...ty báječné, škodlivé dehty ty brďo, skoro půl života...Hospůdku už mám napsanou.Díky. Lubane, velká gratulace Ty se máš, já jsem úplnej pulec!! Přátelé, přeji všem krásný večer!! KK

LUBAN

co se jako mám?Napiš meil,něco pošlu. Megan koukal jsem se na ty samoobslužný pivní výčepy.To bude dobrý !!!! ZDAR

Kakamila

Lubane, se máš, protože už máš za sebou 150tku!! Jestli máš co na poslání, tož díky a posílej!! kamipo@seznam.cz Čááááááu. KK

ládík

ahoj. tak nekouřím ani 26. února 2010 a vypadá to, že do jara 2010 to vydržím. po dlouhé době jsem spočetl svoje nekuřácké vstupy. takže dnes 283 resp. 91. ale jinak to skutečně nesleduji. jsme přeci nekuřáci a na tom nic nezmění ani ty blbé vzpomínky. již aby byl večer a byla olympiáda.. trochu se bojím co bude po neděli, až to skončí. budem si muset najít jinou zábavu. již, aby bylo jaro.

Megan

Ahoj všichni. Lubane, ty už máš 150? (No dneska už 151)Tý vogo. Vždyť je to jako včera, co jsi psal, že končíš s tím smradem. Blahopřeji!!!!!! Jo, ty vlastní výčepy v tý knajpě, to bude super. Už teď tak ňák tuším, že se ože......rem!!! Ifko.Končo, tak na slivku jsem zvědavej. Ta minulá byla super. Dnes se mi zdálo o kozenkách:-) Úplně jsem tě viděl u toho telefonu:-) To musíš předvést Ládíku, co je s tebou? To tě tak vzal ten prohranej hokej, že ani nemáš sílu psát? Alespoň Martina se opět vyznamenala. No jo, jde vidět, že bydlí kousek od Třebíče:-) Fridu, ty máš zítra už 200!!!!!! Tak to je síla!!!! Budeš to nějak slavit? Hlavně ne cigaretou:-) Mono, ty zralá ženo:-) co u vás? Pořád tolik sněhu, nebo to už trochu slezlo? Už je konec bouraček? Lexo, snad nehulíš? Nějak nepíšeš Emo, taky by jsi mohla dát o sobě vědět Mějte se všichni krásně a mám pro vás jednu novinu. Pořád nekouřím a za pár dní to bude půl roku. Dobrý ne?

Megan

Ládíku, já úplně zapoměl!!!!!! Tak zkrácené územní řízení již bylo zahájeno!!!!!!! Tak za tři týdny je hotové a hned můžu žádat o stavební povolení. To by mělo být taky za měsíc. V květnu bych teda měl začít kopat!!!!!!! Paráda:-)

Megan

Kakamilo, tak jsem ti nějaký fotky poslal. Čau a drž se

Friduča

Dobré ránko, Megane 200dní mám,až v nedělu :) Ale slavit to nijak nebudu ..:) :) :) Jen se budu celej den chlubit dlouho a nahlas :) :) :) Dokument Katka vřele doporučuju - opět jsem pocítila sebereflexi a připomělo mi to mou závislost a sobectví společnosti. Na drogově závislé jedince se pohlíží jako na osoby na okraji společnosti. není důležité proč a kdy začali užívat drogy, ale JAK Z TOHO VEN. Bohužel zbavit se drogové závislosti je daleko těžší, než kuřácké závislosti a přesto -jsme schopni odsoudit feťáka, kterého potkáme a to s cigeretou v ruce = neskutečné pokrytectví. Když si uvědomíte, že 70% kuřáků by chtělo přestat kouřit, ale nedokáže to. Kdo má právo soudit drogově závislé, když MY, kteří to máme o tolik snažší to také nedokážeme ? Protagonistka dokumentu má myslím své dny sečtené, je mi to líto a je mi z toho ouzko, ale zdraví už má tak zdrchané.Přišla o svá rosičovská práva - porodila holčičku. A dál se toulá v ulicích Prahy pod vlivem drog. I když se to mému doprovodu v kině nelíbilo, v ten moment se těžko přijímá, že jsem na tom se závislostí stejně jako TA zničená osoba ( troska ) na plátně, kterou sleduju po dobu 14 let jejího zoufalého života.Argument mého kamaráda,ale já neužívám drogy,ale kouřím cigerety - já na to tak si nekupuj tu krabičku - to nedokážeš, takže jsi stejně závislej jako Katka. Můžu Vám říct, že se mu to nelíbilo ! A to hrubě - bylo mu to velice nepříjemné. Protože to byla pravda ... Závislost se velice těžce přiznává - sobě i okolí... A kuřáci s alkoholikama s tím mají myslím daleko větší problém, než drogově závislej člověk... Sám sobě neustále něco namlouvá... Omlouvá ... Nu, každopádně já kouřit nechci a jsem rozhodnutá nekouřit do konce svého života... Když to vidím - jak polovina kina - poshlédnutí tak otřesného osudu, životního příběhu - se žene ven a zapálí si ihned cígo - uvědomují si, že jsou ve stejné rovině jako Katka, jen mají drogu společensky přijatelnější ? Asi ne ... O to víc, jsem já nakoplá a rozhodnutá jít dál ,,čistá,, !!!!

Kakamila

Ahoj Friduč, máš pravdu..Taky bych to chtěla vidět, ale dostala jsem se naposledy jen na Hurvínka...

Konča

V prvé řadě posílám gratulaci Lubanovi i Kakamile - co by začátečnici a samozřejmě i ostatním. Teda Megane musím se smát. Předpokládám, že kromě telefonního hovoru nebudu muset předvádět nic jiného:-DDD Jaká ta slivka je, to fakt netuším, ale říká se "darovanému koni na zuby nehleď ". Fridu, jak ti dopadly výsledky? Dobrý že.

lexa

jsem tu!!!Vždycky to tady akorát stačím přečíst a už zase malí otravujou!Chjo,Ifko až se pujdeš zhopnout vem mě sebou,neb mě tady s nich picne!!!!Na srazík bych hned jela,ale bohužel,nedovolí mi to ani děti,ani manža!!Tak si to tamteda užijte!!!:((Jo jinak mě nějak začínají otravovat podloudníci!!!Se musím troch vzpamatovat už začínám na tajnocha očuchávat švagrovce cíga(má jahodové).Jo a taky jsem potkala kámošku,vyhulovala si to před barákem,tak jsem skákla na pokec,nabídla mi cígo,pak teda,že se omlouvá,že zapoměla,že nekouřím!!No a taky,že se chystá s tím seknout,já na ni kolik vykouří a ona,že tak 4!A já na to hned co to je proti mé bývalé 30!No a když jsem šla domu tak jsem si počítala,že bych teda mohla kouřit jen 3 denně no a tak by mi krabka vydržela týden a to by se dalo né!!No tak to vidíte po pul roce a mám takové uvahy!!jsem tě asi Friduč moc nepotěšila no jo!!Ale zatím se fakt snažím a nehulím!!!

Ifka Konča

Asi si sedím na vedení. Kam tě mám vzít s sebou??? Ty podloudníci jsou hnusný svi...ně! Jenomže na 3 denně bys zůstala jenom chvíli a pak bys v tom lítala znovu. Ty 3 denně bych brala taky.

Ivča

Lexo, to je hovadina, do týdne bys byla zase na 30, to znám. Omezit to prostě nejde. Jinak všechny zdravím, včera za 100!!! Ale chuť je stále. Je to boj. Jsem v časovým presu, ale snažím se sem každý den nahlídnout. A už jsem přesvědčila další 2 dušičky na Ch. Ahoj a NEKUŘTE!!!!

lexa

to zase je opisovat tex,porád nějaký novoty...

Friduča

Ifko - výsledky jsou v pořádku, a příští týden musím znovu na poslouchání - jak to ve mě chrčí :) Průdušky furt bolej a mám záchvaty kašle, ale jinak mi nic už není... :) Děkuju za optání :) No Lexo - co na to říct ? Hlavně by jsi neměla potěštr sebe ... A bejt na sebe za ty myšlenky naštvaná ...Zapálit si po takové době je velká škoda, znovu se z tebe stane závislák a na třech cigeretách za den nezůstaneš. Během krátké doby budeš zpět na svejch třiceti - možná i více .. Takže dvakrát měř a jednou řež. Musíš se zamyslet sama co je pro tebe důležitější, jestli zdraví tvé, tvých dětí - potamžo ušetřené peníze, které můžeš investovat do užitečnějších věcí, jestli chceš vonět, nebo smrdět jak frajer ze čtyřky... A tak dál... Je to jen a jen na tobě a začít znovu je hloupé - přestaň o tom přemejšlet. Kam až jsi došla a zahodila by jsi to ? Vyžeň ty myšlenky ! Mě tohle prostě nenapadá - pokud vidím někoho kouřit jen mě to zlobí... Ale abych si říkala, že bych kouřila tři za den ? Nepřipadá v úvahu. NEKOUŘÍME - jsme na sebe přece hrdí !!!!!!!!!!!!

Konča

to znamená, že po republice lítá nějaký hnusný průduškový virus či co. Jak jsem v tom lednu zůstala doma, tak mi taky cosi sedlo na průdušnici, ale po týdnu jsem byla fit. Jo taky taky jsem dnes už konečně vytáhla hůlky a opět si to šlapu do práce:-)

Friduča

Asi jo Ifko.. Ale já na to trpím - pokud nastydnu, nebo jsem prostě nachípaná i když to začne bolním v krku, vždy mi to pak spadne na průdušky :( Nevím proč, když mám vše v pořádku :( Ale mám sníženou imunitu, takže chytnu každej prd co kdo prskne :( No vidíš šikulka !!!! Já bych ráda nejdéle v pondělí taky už šla .. hrozně mi to chybí :( Plánovala jsem už tuhle středu,ale bohužel ... To neklaplo :) Už to je veseljší, když je ten sníh pryč - skoro, viď ... .:) A jak svítilo sluníčko ty dva dny, no to byla nádhera !!! Normální jaro !

Konča

by bylo Fridu lepší ještě týden s tím cvičením počkat. Přece jenom oslabenému tělu cvičení moc nepomůže. Jo tady momentálně prší a je hnusně. Jestli bude večer ještě pršet, tak pojedu dom šalinou. Třetí ruku na držení deštníku nemám:-(

Friduča

Já ívm, ale mě to nebaví !!! A teď stojím a dupu nožkou, jako malé dítě :) :) Tak si kup takovej ten deštěník co se připevňuje na hlavu : http://gadgets.kupteonline.cz/destnik-jen-na-hlavu-34931 Sedím tady a řechtám se ja kprdlá :) :) Vidím tě jak si to rázuješ s hůlkama a máš tenhle deštník na hlavě ... :) :) :)

ládík

ahoj tak jsem si přečetl polední příspěvky a nedá mě to, abych neragoval. lexo, pokud i jen maličko mě věříš, nedělej to. já vím, jsem profláklej, porušil jsem, neudržel jsem tu správnou vlnu, ale na druhou stranu myslím , že mohu vydat to nejobjektivnější stanovisko a ještě živé pocity. já došel v nemocnici pravděpodobně k těm samým závěrům , jako ty. navíc jsem měl po ruce lákačku ze stran kolegy. myslím, že číslo 3, je takovým magickým pro kuřáky, nekuřáky. nechci předjímat, ale myslím, že si říkáš, ráno, v poledne, večer jednu. tři denně nemohou ani zdraví výrazněji poškodit, zejména, když některý dobrák tě naťukne, že doktoři do 5denně to neberou jako kouření a 3denně, to ani nepoleze do peněz. měl jsem za sebou skoro 160 dní, byl jsem na tom špatně a podlehl jsem. celý měsíc, jsem si jakoby dělal radost, dokonce jsem vydržel celý měsíc na 3denně, ale. jako vše i toto má své ale. tím, že jsem nekouřil již více jak 5měsíců, tak můj prvotní pocit byl stejný, jako malého kluka, když jsem vytáhl první svoji maricu. mimo toho, že mě nebylo fyzicky zle, jsem zažil stejné pocity jako v dětství, v hubě (a jinak se tomuto orgánu, který přijmul tu bílou bestii nejde říkat) smrad a kouř připomínající spíše pálící se slámu a točila se mě hlava. již když jsem dotahoval první cigaretu, mě v hlavě lítaly myšlenky , jak dál, kdy začít žebrat na kolegovi druhou, kdy to nebude brát jako žebrání, potom myšlenky svědomí, oddálit to na co nejdéle, trochu hrdinství, že budou stačit dvě denně.....no prostě slaboch, a když té touze dáš prostor...tak je to neudržitelné. já tedy vydržel celý měsíc o 3denně, ale. ten rozvrh 7 - 12 -17hodin nedodržíš, nebo jsi na něm tak závislá, že to je až o nervy. pak se přistihneš, že například místo ve 12, si dovolíš již v 11, s tím, že jsi hrdina a tebe to nezlomí a do těch 17 přečkáš v pohodě, vždyť nejsi slaboch, hovno (sorry) , ale je to tak, pak zjistíš, že jsi vzhůru v 5 a počítáš minuty, kdy již bude ta povolená hodina, a když do ní zbývá například již jen 6minut, tak si zase povolíš, že již můžeš,....no prostě , jak píše friduč....slaboch. největší paradox z tohoto mého extempore je : ty 3denně je tak málo, že za celý měsíc, jsem nezažil to správný počitkářský pocit správného cíga, jak jsem si pamatoval. celý měsíc, jsem měl v hubě a cítil jen ten přismrádlý kouř a samotnému mě to bylo protivné, ale když jsem típnul, již jsem počítal minuty k dalšímu termínu. myslím, že kdyby nebyla ta finální moje zdravotní komplikace, tak jsem postupně neodolal a byl jsem dnes , tak na nějakých deseti a dobře rozjetý na další přísun a dovolím si předpovědět, že nějaká oslava na cestě by znamenala i konec a plné spuštění stavidel, které jsem se snažil udržet z nějakého svědomí a snad i úcty z toho co jsem již vydržel. výsledek. vlastně jsem si ani nezakouřil, za ten měsíc nemám pocit, že by mě to vlastně chutnalo. zklamán sebou, před vámi a vůbec.........a snad i proto jsem se snažil tento svůj úlet zamlčet (nikdy mě nikdo neviděl. protizápachový program vymyšlen do detailu) a jediné co zbylo je, že ze 160 nekuřáckých dní jsem skončil na nule. dnes, vlastně zítra, kdy bude 27 mám za sebou další 3 celé kalendářní měsíce, čistého pocitu. ano mám myšlenky. nevím jestli jsem to napsal správně a pochopitelně. jen jsem chtěl říct...nedělej to, nemysli na ty nechutnosti. já vím nejsem zrovna nejvěrohodnější, sám jsem zklamal, ale...ve vnitř to pak mrzí, bolí ta ztráta, dobře rozjetého výkonu a vůbec je to prostě zklamání. bohužel já to nemám v hlavě srovnané tak jako friduč. každý nejsme stejný. mám chutě, někdy je to i problém, ale vše vevnitř říká ne, akdyž je lepší stav, tak i hrdost, že další meta je za mnou. tak snad alespoň takto. ahoj nekuřáci

miroslav

dobry článek......

Friduča

Ládíku - napsal jsi to MOC hezky !!! A právě ty to musíš napsat..Každý kdo selhal to musí napsat, protože právě on ví co pak následuje.. Já si pamatuju, že můj první pocit při loňském selhíní po 5 měsících byl, že jsem byla strašně naštvaná. Nejprve tedy cígo a po tak dlouhé době divněj pocit... A když jsem jí dokouřila, říkala jsem si - stálo ti to za to ty blbko jedna ? Ale narozdíl od tebe, který jsi se rafnul a držel tři za den a následně s vrhnul znovu bojovat. Já jsem se zachoval jako 98% kuřáků, kteří se do takové situace dostanou - když už jsem si dala jednu tak je to přece fuk. A bylo to na dovolené a tak si budu na dovče kouřit a po dvoče začnu znovu abstinovat. Ani prd !!!! Hulila jsem krabku,až dvě za dne z vesela a trvalo mi rok, než jsem dozrála... A tentokrát snad definitivně :) Držím vám palce - Ládíku ty musíš mít obrovskou vůli, protože to co jsi dokázal - 3 za den, je fakt umění a za to ti dávám palec nahoru !!!!!!

Friduča

Ještě Ládíku - myslím, že by jsi měl počítat dál, protože to prostě byla frajeřina !!! Odolal jsi !!! Mínus ten jeden měsíc tedy :) Ten ti nemůžu počítat :) :) Tak já mažu jdu nakoupit na večer - budu kuchtit ( žampionový krém, těstovinový salát,francouzké brambory a šopáček ) a mezi nákupem a vařením skákneme do kina : Prokletý ostrov - mysteriozní dílo - už teď se bojím :)

Konča

jedna naše kamelotka ho nosila. A už se řehoním taky. Sníh už není, prší a já si to štráduji s hůlkami v rukách, batohem na zádech a tímhle vynálezem na hlavě okolo Orloje přes celé náměstí plného lidí :-DDD Ládíku napsal jsi to výborně. Líp bych to nesvedla.

ládík

jsem ještě zapoměl odpovědět meganovi. celý den mám puštěný internet a novinky a nikde to zemětřesení na vysočině nezaregistrovali stále je třebíč třebíčí a žďár nad sázavou žďárem nad sázavou. žádné přivlastňování. počkej jen kolik politiků se teď bude k martině hlásit a jak ji všichni věřili. martinka je martinka, proč nechceš martina koukala co dosprintoval štafetu ? ten je taky ze žďáru. a navíc megan, doma máte hokejisty, včera dali hradci králové desítku. ale jinak perfekt. v květnu budem hrabat, paráda.

Megan

Ahoj všichni Já jsem opět ve výkonu. Ládíku, hokej máme i dneska. Naštěstí mě to minulo, páč jsou tam deňáci. Ládíku a to z Třebíče pochází Eliáš a Erat. S Eratem jsem chodil na základku a Elijáš se tady každou chvilku prohání v Poršáku. Já si živě představuju Ifču-Konču, jak se po Olomouci prohání v červnu s deštníkem na hlavě a s lyžařskýma hůlkama v ruce a to prosím po rozžhaveném náměstí:-) hahahahahahahah Asi si cvrknu do textilu:-) Jinak já osobně bych taky nezkoušel ani jednu. Mám z toho jak říká moje manža panickej strach. Prostě jednou nehulíme a hulit nikdy nebudeme ne? ,,Tady se bude hulit jenom z komína´´!!!!!!!! Tak se mějte všichni krásně a hlavně nekuřte

LUBAN

PROSÍm Vás nekuřte,když už jsme to tak dlouho vydrželi!!!!!!!! Všechny Vás zdravím!!!! Záhrobská do toho!!!!! KAKA něco Ti pošlu. ZDAR

Ema

Megan ja som poslušná a ozývam sa, a oznamujem jednu dôležitú vec, hlavne Ládikovi oznamujem, pretože tak ako on ťažko znášam , ak niekto po mesiacoch či aj rokoch nefajčenia povie, že má stále na cigaretu chuť. Za tri dni to bude u mňa 8 mesiacov a na cigaretu chuť nemám ani keď mi prejde dym popod nos, a to mi fajčenie stále vonia. Keď si napr. po jedle spomeniem, že byť fajčiarka tak si zapálim, som šťastná že nemusím!!!!! Takže fajčenie sa pre mňa stalo drinou, len nech mi to vydrží. Naša poštárka fajčí, nedávno som ju videla, a keďže nechodím nikam medzi fajčiarov pozvem ju niekedy na kávu a uvidím, či som napísala pravdu. Ifka je Konča? Milé meno.

Kakamila

Ahoj milí přátelé, za prvé, stále nekouřim !! A tak já si dnes večer dopřála odměnu po 5 dnech BEZ -koupila jsem si brutta a popíjím, čučim na svý filmy a dálkáč ovládám výhradně JÁ, neb manža odjel daleko a na pár dní..., krtek už taky spí....no prostě je mi velmi dobře!!!!!!!!Když jsem manžu vezla na bus, měla jsem dost chu´t jako vždy v autě, ale smůla, nejsou cíga-není kuřba! Zítra mám další pracovní (minule jsem zapomněa napsat "a", ty brdo) zátěžovku mezi kuřáky, tak už si ted věřim, že to ustojim. Ládíku, velmi děkuji za Tvůj příspěvek, tohle já, stejně jako ostatní, prostě to potřebujeme vědět. To je moc dobrý psát!!!Fakt díky!! Lexo, VYDRŽ, SAKRA!!!Všem nám tady asi občas tečou sliny, ale ignoruj to!!! Konča musí být taky dobrej řízek....Deštník, hůlky, ještě bych přidala k modelu kolečkový brusle... Lubane, pošli....Megan už poslal, moc to sluší jemu, manže a Kája samo bez komentáře... Friduč, fakt to cvičení neuspěchej, ještě si počkej...to už vydržíš, a´t nemáš ještě zápal plic...Ale myslím, že Ty si necháš říct asi stejně jako já :):) Tak milani, jdu si užít aspon akohol a přeju krásnej víkend!!!Pozdrav na Slovensko pro Emu!!! KK

LUBAN

přišlo Ti něco,nebo jsem to zvoral Zdar

Megan

Ahoj všichni. Tak se dívám, že Kakamila jde pařit, Friduč určo taky, Luban popíjí vínko, Ládík hledí na ZOH, Konča si brousí hůlky a urovnává deštník, Ema přemýšlí co řekne pošťačce, Lexa vzpomíná na ty hnusný rtka, Mona kalí s Alčou, no prostě všichni děláte něco. Já právě dodělal chlapa s alkoholem za volantem, kterýho jsem chytil. A zase ven chránit a buzerovat. Pa

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Necháváte si znaménka pravidelně kontrolovat u dermatologa?

48%
52%
Zatím hlasovalo 64 lidí

Mohlo by vás zajímat

Oči prozradí i jiné než oční choroby

Oko je zdravotní mapou člověka, při běžném vyšetření lze z očí vyčíst třeba první známky cukrovky, infarktu, některých nádorů nebo roztroušené sklerózy.

Uzly ve štítné žláze lze odstranit i bez operace

Obtíže při polykání, pocit tlaku nebo plnosti v krku či hmatatelná boule na krku – i takhle se projevují uzly ve štítné žláze. Některé člověku neškodí, jiné ale mohou způsobit vážnější komplikace nebo být i zhoubné. Lékaři zhodnotí, o jakou variantu se jedná, a případně je odstraní. Zatímco dříve musel člověk na operaci, nyní specialisté umí tyto uzly odstranit šetrněji – pomocí tepelného účinku elektrického proudu. To vše při plném vědomí pacienta a bez nutnosti delšího pobytu v nemocnici. Unikátní zákrok mají za sebou v Česku první desítky nemocných. Na nové možnosti léčby upozorňují odborníci u příležitosti Týdne štítné žlázy, který připadá na 25.–31. května.

Menstruace jako noční můra? Nadýmání, migrény i nadměrné pocení

Nafouklé břicho, pulzující bolesti hlavy, nepříjemné pocení nebo otupující únava. Tyto nepříjemné průvodní projevy menstruace zažívá řada žen měsíc co měsíc. Často žijí s pocitem, že je to něco, co zkrátka musejí přečkat, než se jejich život vrátí do normálu. Nepříjemné symptomy měsíčků je přitom možné účinně řešit, a to i přírodní cestou.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce