Marjo, já v sobotu před 14 dny, než jsem s tim sekla, jsem měla ještě asi 52 kousků!!!Ten další týden jsem postupně ubírala svý 4 v autě, pak doma po příchodu z práce, furt jsem něco dělala, a postupně mi to přestávalo chutnat.Držela jsem se stále ale okolo 20-25, a to jsem fakt OMEZILA!!I to byl úspěch.
Můj laický názor: když začneš se šampíkem, vlastně ti obsadí receptory v mozku a stejně se k tobě žádnej nikotin nedostane, takže stejně vlastně jakobys přestala ze dne na den....Co myslíte, zkušenější, není to tak??? Takže máš pocit, že hulíš seno a pak už si jen řekneš, no má tohle cenu??? Pak jsem šla na jednu akci v pátek, tam jsem udělala 17 kousků, v sobotu jen 8, v neděli 3 prásky a zbytek cigaret jsem rozdupala a vyhodila!!! A klid!!
Třeba dnes pořád něco dělám od rána jak debža doma a jsem ráda, že stíhám jen tak tak, nechápu, jak jsem mohla dřív všechno prokládat cígem, normálně bych nestíhala, nebo zase v běhu, v autě, no jak šílenec.
Takže si kuř, ale ubírej a pak se na to vybodni najednou,ten nikotin už stejně nedostáváš tam, kam potřebuješ, ty prášky to zablokovaly, uvidíš půjde to, když to jde mě, já jsem fakt byla první v olympiádě kouření!Věčně s cígem a na večírcích jedna v ruce, druhá ještě v popelníku, no jak magor!!
Držím palce Tobě i Evuli!!
Končo, doufám, že víš, jak to bylo myšleno!!Prostě velmi dobře!!
Já si dám za nějakou hodku vínko, až to všechno dodělám, co mám, a udělám si příjemný večer zase bez cíga, a pošlu vám konečně ty fotky, Končo a Lubo!!
Zatim papa a držte se!!
KK
Přidat nový komentář