Ahojte. Opět jsem trochu pospala,dopoledne jsem trochu chodila venku a tak nevím, jestli ta únava je jarní nebo chybí nikotin.Nicméně, mé poznatky. Evule i když jsem v začátku, tak vím z minula, že budeš daleko klidnější když nebudeš kouřit. V tomhle si jsem jistá. Zkoušej to znova a znova, však o nic nejde. Já také si říkám, no co zkusím to, nepůjde to, nic se nestane. Každý asi potřebuje na sebe něco jiného.Napsala jsem kámošce SMS že nekouřím a přišla mi odpověď - ha,ha,ha. To je podpora co, ještě, že mám vás. Mono, to moc potěší, že sis na mě vzpomněla ještě před spaním. udělám všechno pro to, abych se s vámi mohla v Praze setkat. Ale, bude problém, jestli se nesejdete už odpoledne. my pojedeme když by, tak jen na otočku a tak ve 20hod by jsme museli vlakem odjet. Proč, to napíši když tak později. Moc si chi povykládat o cvičení a o jídle. V tom se zatím držím a myslím, že i tobě by tahle metoda mohla vyhovovat. Megane, to snad ne, že by jsi nekouřením zestárl,tomu nevěřím.Fridučo, pamatuji si, jak jsem tě já lákala na sraz a ty, že ne, že tam ještě nepatříš. A podívej se, kde jsi teď ty a kde já. Ty jsi duši téhle diskuze a znova bojuji.Nevadí mi to, mám už nějaké zkušenosti a neberu to tragicky. Chuť prodýchávám, to trvá jen vteřinku, jídlo zatím také zvládám. Ale asi použiji žvýkačky, to tělo si žádá nikotin. No uvidíme. Vedle na diskuzi mám velkou podporu, tušíte v kom. Raději nereaguji, i když se nějak změnil.Ale to všechno jsem už četla mnohokrát kdysi dávno. Tam už stejně moc lidí nepíše, nikdo se ke mě nepřidal, tak se tam ozvu jen občas. S Hanou H a s Habrem jsem v kontaktu, Tak bojujte, já také a nelámu to přes koleno, co bude,bude. Je to teprve druhý den.
Přidat nový komentář