ježíš marja marjo, co se stalo. já na tebe tak spoléhal, jediná, která je tu se mnou bez chemické podpory.
no nic stane se, já o tom mohu vyprávět. sice nechápu tu hádku. v důchodu, milá a pracovitá babička a ona se hádá. já se po třicítce již nikdy nehádal, jo zase jsem vydržel i půl roku nemluvit, ale hádat se to ne. při všech těch mojich neduzích jsem po třicítce přežil jednu plicní embolku, ono to má vše stále něco spojeného s ucpanými cévami a kouřením. a tenkrát jsem nějak změnil náhled na život. řekl jsem si, že jsme tu jen jednou a měl bych si to co nejvíce užít. vůbec mě neštvalo jestli mám kšefty, jestli je hodně na účtu, ale ještě jednou a ještě jednou se nadechnout, to byl cíl té chvilky. no nic, proto lituji ty některé moje stavebníky, když se honěj a mořej za barákem, autem a ani nevědí co vše je ještě čeká.
měl jsem klienta, nejdříve nervy projektant, termíny, povolení, potom problémy s firmou, zase termíny se stavbou, sehnat peníze a když konečně zkolaudoval, tak za dva dny přišla povodeň 97, odneslo to celou zadní stěnu baráku a na krku celá hypotéka a stavění skoro na začátku, proto nic nechci, bytovka, teplo, voda teče, světla svítí, neprší na mě a jinak nic nesyslit.
ale zpět ke kouření. marjo je to škoda, ale to je život. škoda. já dnes byl opět na zdravotní vycházce. včera 2kiláky, dnes již tři. jestli chceš poradit , jak si zakouřit, tak tady je rada. i já dal dne myslím , že tak skoro celé dvě.
když se hodněš nadechneš ve chvíli, když před tebou půjde kuřák, nebo se budete míjet, tak je to stejné. a kdyby bylo málo, tak postát u autobusové zastávky a za chvilku jsi překouřená.
marjo nic se neděje. teď jen fakt se nerozkouřit, ale když jsi porušila, tak si chvilku užij.
a jen soukromě, malý dotaz, když jsi měla tu první cigaretu, kdy jsi dostala podnět , kdy bude další ??? já v půlce té první. smrdělo to, vůbec to nechutnalo, ale ta bestie hned zaútočila a jak jsem psal , tak v půlce cigára jsem začal přemýšlet, jak vysomrovat další. je to svinstvo a navíc zákeřný.
rodinko, zatím ahojky. nekouřím
Přidat nový komentář