Yviii, nezoufej , já jsem přesně Tvůj případ, já bych to taky oddalovala a šíleně jsem se bála, šíleně jako ničeho nikdy, nejvíc toho, že si ráno nezakouřím... dalo se to, ale fakt to chce si říct, že už ode dneška nekouřím a co nejdřív, já kdyby mě nevyprovokovala Sigi, když jsem se tady na foru zmínila, že se rozmejšlím, jestli si mám jít koupit cigára nebo ne....tak do dneška si taky foukám těch svých pět... Už mi smrděly...nechutnaly, v puse jak v polepšovně, když tu někdy v to období psal, že mu pomáhalo, že si řekl, stejně by mě z tý cigarety zas bylo šoufl a nic bych z ní neměla, tak jsem tomu nevěřila..... ale je to TAK, jsem slaboška, a divím se sama sobě, že to zatím zvládám... a že mi stačí tohle si říct....
Protože a to je to nejdůležitější, jak s tím sekneš, tak to není o tom trpět jako pes abstinenčními příznaky, ale o své vůli to chtít vydržet.... mně vůbec nic nijak není, žádnou depku nemám, jen tu chuť na cigáro, ale přehlušuju jí zatím zdárně jídlem všeho druhu :-)))))) Takže Yvo, pojď s náma do party, Dan už se taky ohlásil, a budeme si pomáhat , jsme čtyři, bude nás pět!!!!!!!!! Držím moc palce!!!!!!!!! A jak tu psala Danuška Danovi : SKOOOOOČ.... !!!!!!
Přidat nový komentář