...............a proto si myslím, že na netu (této diskuzi) jsou lidé stateční, kteří na nikom nic neškemrají, až , tak moc toho nevyžadují, jen bojují a chtějí alespoň nějakou pomoc mimo chemir. a tomu právě pomáhá tato diskuze. když se sejde komunikující skupina, která si dodává podporu, dodá i nějaká uznání a pochvaly, tak tu máte komunitu lidí, kteří možná trochu využívají anonymitu netové diskuze, mají možnost říci něco i ze svých myšlenek a pocitů, které by možná neřekli ani svému nejbližšímu okolí, nebojím se říci , že se cítí dobře jako mezi svými, že nejsou otravní hovory o stále stejném tématu - kouření - které je však stále a stále otravuje a znepříjemňuje život a je v dané chvíli pro ně prioritní.................... ....nevím , já bych friduču poprosil, aby manžovi tlumočila.................... .........na tom netu jsou lidé normální stateční, kteří bojují hodně těžký boj a společnost a okolí nechce moc vidět a slyšet o jejich problémech a útrapách, nikoho neobtěžují jen spolu hovoří, píší svoje pocity a poznatky , aby našli a podpořili se mezi sebou, mezi komunitou se stejnými problémy, nikoho neobtěžují, nikomu až tak nevnucují svoje názory, jen potřebují malinko podpořit, aby zase šli a bojovali s tou bílou vlézavou mrchou........................ ................tak to vidím já. jestli nesouhlasíte, tak mě pošlete někam, ale já dnes jedu 141 den, ráno jsem konzultoval s doktorem, proč zrovna u mě ta neřest tak bojuje, pomoci mimo vřelého slova jsem se nedočkal a přesto si myslím, že jsem borec, že jsem to dotáhl až sem, že jsem si sám sobě dokázal, že mám alespoň nějakou vůli..........ach jo to jsem se asi vyplakal, ale tak to cítím já a myslím, že dobrý je každý ať má za sebou 1,7,30,50,100 nebo 141dní. tak a dopsáno a teď.......................... ....... bych si zapálil.
Přidat nový komentář