Zdravím. Pořád čtu, ale nejsem velkej psavec, tak jenom občas. Ládíku, moc mně potěšilo, žes mne zařadil mezi ty za vodou, ale to ještě dlouho ne. Ale jinak se cítím docela dobře, už mi není šoufl od žaludku nebo co to bylo, jen málokdy slabá nevolnost. Ze začátku to bylo děsný, bylo mi tak špatně, že jsem ani spát nemohla. A přesně si pamatuju, jak jem se zaradovala, když jsem četla na návodu CH, že můžu při braní kouřit. Honem jsem si hnala koupit do zásoby, no a už jsem všechno nepoužila. Měla jsem pořád schováno (copak kdyby...), ale pak jsem si řekla, jestli nejsem blbá a jestli to tedy myslím vážně - a letěly. Jsou situace, kdy bych si dala, ale rychle je zažehnám, vzpomenu si jak mně bylo blbě a řeknu si, když už jsi takhle trpěla... No zatím nemůžu machrovat, je to chvilka, dneska 9. Ale ta váha! Připadám si celá nějaká oteklá, pořád na něco chuť, hlavně večer. Když jsem dřív koukala na telku, tak v době reklamy jsem šla na cígo, teď do lednice a tak. Na váhu je to zatím kilo, ale na pocit asi 10. S váhou jsem neměla problémy, snad se to spraví.Tak všechny zdravím a pište, já čtu a držím palce všem. A Kačko, sekni už s tím. Já vím, taky jsem se rozhodovala asi půl roku a když už jsem CH měla, ještě trvalo asi 14 dní než jsem začla, pořád jsem čekala na příznivější konstelaci, ale zaplaťpánbů, mám to za sebou. Ahojky všichni!
Přidat nový komentář