Ahoj všetci! Apolenko, máš pravdu, že zdaleka nie je vyhrané. Ja som tiež zo začiatku pociťovala obrovskú eufóriu, to že som prestala fajčiť, bol pre mňa zázrak. ˇMala som pocit, že to nie je až také ťažké ako som si myslela. A začala som špekulovať, ako pomaly CH vysadiť, veď ja som pevne rozhodnutá, že si cigaretu do úst nedám a hotovo. A veď predsa už nefajčím, čo sa predtým nikdy nestalo / po skoro 30 rokoch/. Tak som ho vysadila. Asi týždeň bolo všetko v pohode, ale potom to prišlo. Hrozné stavy- striedala sa nervozita, úzkosť, hnev, beznádej, plač. Nikdy som taký stav nezažila, nie je to nič príjemné. Chuť na cig. nebola. CH som znovu nasadila, tieto stavy prešli, ale prišla chuť na cig, keďže liečba bola prerušená a receptory neboli dostatočne nasýtené. 6.7. budem mať 3 mes. od začiatku užívania CH, ale rozhodla som sa ešte pokračovať. Takže milá Dano, viem presne čo teraz prežívaš, ale pouč sa z mojej chyby. Eufória pominie, prídu aj krízy, stačí, že sa v práci niečo nezadarí, aj tie cig. v šuplíku môžu zradiť, sú to zákeráčky. Ale samozrejme každý sme iný, nič nie je podľa šablóny. Len treba byť velmi opatrný, nie sme za vodou.
Přidat nový komentář