Včera jsem jen tak zběžně nakoukla,chtěla jsem vás tu pozdravit a říct,že žiji a že je mi fain i BEZ:).Jen jsem přelétla pár řádků,dneska bylo víc času a tak jsem se vrátila nazpátek...Mám pocit,že tady by to mělo být HLAVNĚ o podpoře!!!Všichni by se tu měli "hecovat" k tomu,aby "TO DALI" :).Každý může někdy klopýtnout,vždyť jsme lidi.A kde jinde by vám měli pomoct se zase srovnat,než TADY???Asi je hloupost se vracet 14 dní nazpátek,ale taky by mě asi zamrzelo,kdybych si sem přišla pro pomoc a místo toho,by mi tu vzali sebevědomí.Naopak,chválím FRIDUČU,že se přiznala a řekla vše na rovinu.Taky to nemusela.Přišla to napsat,jelikož se potřebovala "vykecat".TAKŽE FRIDU!!!!!DRŽÍM MOOOOOC PALEČKY :DDD Doufám ,že se brzy ozveš,jak jsi na tom.
Když si vzpomenu na své začátky...bylo to moc těžký toho nechat.Trvalo mi dlouhých 6 týdnů na CHMPX,než jsem definitivně odložila cigaretu.Ale šlo jen o prvních pár dnů(a pak o všechny ostatní :DD)Večer jsem se vždycky pochválila,že jsem dobrá,že jsem ten den vydržela bez kouře.Ráno jsem vstávala s tím ,že DNES si nezapálím a zítra se uvidí a pomáhalo mi to.Říkala jsem si ,že to prostě zkusím nekouřit,i když jsem to moc chtěla,tak jsem o sobě věděla,že si vůbec nevěřím,neměla jsem žádnou pevnou vůli(nemám do dneška :))Jen jsem zjistila,že jsem schopná fungovat bez cigaret,aniž bych při tom vraždila své nebohé děti:DDD.Vždycky jsem si totiž říkala,že kdybych měla přestat kouřit,nejspíš by to odnesli nejvíce děti,jelikož .....ale co mám vyprávět,to asi každý tady zná:nervozita,třesy......A je to vše už v pohodě.
Nikdy neříkej nikdy a tak já taky nemůže napsat,že tento stav považuji za konečný,ale momentálně ho nehodlám měnit.Občas chuť na cigáro přijde,ale jelikož je nemám u sebe,nekouřím.
Moc vám tu všem držím palečky.Vám co se chystáte"skočit" i vám co jste už na "druhém břehu".HLAVNĚ!!!!!Buďte V POHODĚ!!!!
Přidat nový komentář