Správně proudící lymfa přináší zdravotní výhody, jako je podpora imunity nebo přirozeného pročišťování organizmu. Přispívá ale také k hezčímu vzhledu pokožky, redukci otoků, lepší regeneraci, větší vitalitě i snížení množství tuku v těle. Optimální činnost lymfatického systému přitom významně podpoří tak jednoduché každodenní návyky jako hluboké dýchání, pití přírodních minerálek nebo třeba chůze na čerstvém vzduchu.
Ahojte všichni.Chci se opět pochlubit(spíše nepochlubit) se svými výsledky.11 den byl teda super,jen 4.Ale 12.den jsem šla v 16h na vínko se známou,kterou jsem neviděla 4 roky.Šla jsem tam s tím,že jsem ještě neměla cigaretu a dám si maximálně ty dvě v krabičce.Vzhledem k tomu,že bylo co povídat a ona tahala jednu od druhé,musela jsem si zakoupit cigarety a do 22 hodin jsem jich udělala 11.Stydím se za to a také se mi to vymstilo.Včera ráno mi bylo zle od žaludku-to mi je již týden,ale vždy tak maximálně půl hodinky,ale tentokrát jsem trpěla asi až do 13 hodiny.První cígo až kolem 18 hodiny a do noci jen 3 kousky.Dnes jsem si řekla,je mi ráno blbě,zkusím si dát jen půlku CHp a pak druhou-tak sem to tak udělala a není mi zle,ale pro změnu jsem si musela(nemusela) dát raní cigáro,které jsem si nedávala už co beru Chp.Tak uvidíme.A to mám před sebou ještě v pátek svatbu sestřenky.Špatně načasované přestávání.To bude 16 tý den.Ale tak si říkám,když do toho pátku vydržím s těma třema,nebo méně a od soboty se na to vykašlu,snad se nic nestane.Ale co vím-nechodit do hospody s kuřákem.To je pro mne hrob.Tak se všichni držte-nikdo nejsme dokonalý a každej s tím sekne podle svého svědomí a vědomí.Dám vědět jak jsem ustála svatbu.Páčko.
Přidat nový komentář