Správně proudící lymfa přináší zdravotní výhody, jako je podpora imunity nebo přirozeného pročišťování organizmu. Přispívá ale také k hezčímu vzhledu pokožky, redukci otoků, lepší regeneraci, větší vitalitě i snížení množství tuku v těle. Optimální činnost lymfatického systému přitom významně podpoří tak jednoduché každodenní návyky jako hluboké dýchání, pití přírodních minerálek nebo třeba chůze na čerstvém vzduchu.
Ahóóój, tak jsem zase tady. Měla jsem hodně práce okolo baráku, takže téměř žádný čas posedět a přečíst si tu něco, natož odepsat. Fridučooo ty jsi dobrá. Já furt nekouřím a je to super. Občas se slabá chvilka najde, ale nic strašnýho. Spíš jen to jako sakra něco mi chybí....hmmm a pak co by mi asi tak chybělo, když nekouřím a je to pryč :-) Jinak vítám nováčky. ALLI to překonáš, ale holt ti to bude trvat dýl, než nám...neboj dáš to!!! Danny super, gratulace. Já bych taky chtěla jít někam k doktorovi a říct mu jak mi je atd...bohužel u nás v prdelákově, ani někde poblíž nic takového není a tak jsem jen sama ze sebou. Jen občas nějaká ta kámoška pochválí a toť vše. Takže jsem v tom sama a musím říct, že jsem nečekala, že to budu zvládat takhle v klidu. Sice teda blbě spím, než usnu to je taky hodina, pak se probudím ráno a připadám si jako kdybych spala 2 hodiny a celej den se mi chce chrnět chjooo, ale dala jsem se na těžký boj a něco objetovat musím. Prášky nepůlím. Beru to klasika...ráno jeden, večer jeden. Blbě mi není, protože se před tím hodně najím a napiju. Ale ta únava to je teda něco. Jen bych se válela a spala. No nic Fridučo ty máš dneska 2 týdny bez cíííga úúúúžasnýýýý velká gratulace. Mě to čeká zítra. Už se těším na 3 týdny, 4, 5, 6, 7....a ostatním přeji to samé, aby s tou hnusárnou dokázali zatočit. Přece cígo ke štěstí a zdraví nepotřebujem, nebo snad jo???? NEEE takže se mějte krásně a doboru noc
Přidat nový komentář