Nic s z toho nedej Andrysku, me bylo taky trapne, kdyz jsem uzival prvni tyden champix a ptal se vsech okolo, jak to kdo zvlada a tak.....jsi v naproste pohode. Jinak kouril jsem od 15 let 20-30 denne, nekdy na koncerte jsem vyhulil i balik:-) no hnus:-) Dnes byl pro me velky den, nebozt ty cigarety co jsem lamal, me schovali a ja dneska od rana gruntuji, pri utirani prachu jsem odkryl pohlednici a tam cigara, ty cigara, co jsem nestacil dokourit:-) mam tady takoveho smradocha souseda, tak jsem mu je chtel hodit do schranky, ale pak me premohl chtic cira rozlamat na kousky:-) hmm uzasny pocit!!! Ale neboj, ja byl silny kurak a s Champixem to slo perfektne!! Ikdyz mi doktorka rikala, ze mam prestat mezi 10-14 dnem champixu, mel jsem depky, ze jsem jeste kouril a rikal jsem si, ze to nedam, a 2 dyn to prislo:-) to vis, hned zrana jsem se litoval, jak to bude, coi budu delat, jak to zvladnu....a slo to:-) neboj taky to prijde a budes v pohode a hrdej na sebe, ze jsi to dokazal!!! Odkud ses? jA Ostrava....
Přidat nový komentář