Ahoj vsem tady! Tak jsem decka uz 3 -ty den bez cigar a champix uz neberu tyden!!! NO a koukam jde to!!!!! i bez champiixu, teda nechci to zakriknout.....takze vsem referuji, chamoix jsem uzival jedno baleni start 28 tabl a jedno baleni normal 56 tabl. Minuly patek jsem prestal brat champix, protoze mi bylo po nem hrozne zle, ovsem v nedeli chut na cigo, tak jsem uzil jen pulku v poledne a dnes mame patek a ja od nedele nezivam chapm. Snad uz to pujde lehce, teda priznam se, ze sebe chodim provokovat, kde se kouri a zkousim mou vuli:-) No a je opravdu pravda, ze pokud opravdu chcete prestat a jste o tom skalopevne presvedceni, vidim, ze to dokaze i takovy posranek, jako ja:-))4☺ teda smekam a chvalim se.-) vam vsem preji at to zvladate stejne dobre a preji krasny vikend. ZA pochvaly sam sobe se omlouvam, ale opravdu jsem na sebe hrdy!.-) Vsichni, co to zvladate jste proste JEDNICKY!!!!!!!!:-) Zdravim ladika, friduc, Megan, Drahus.... proste vsechny fajn lidicky na tomhle serveru!!!! taky vam vsem moc dekuji za podporu, tady jsem s vama zacal, jako my vsichni, co s tim tady hodne bojujem!!!!! Mam vas vsechny rad a vazim si vas! Mejte fajn vecer, jeste jednou vsechny zdravim a diky, ze jste!!! Sasa z Ostravy. P.S. Pohud se tady najde nejaky ostravak, nebo Ostravacka, rad zajdu na kafco a pokec!!!!! Ahoooojky z Ovy:-)4☺4☺
Přidat nový komentář