ahoj lidi,
již jsem dospal. je to náročné. do noci telka, andrenalin nad hlavu a potom nejde ani usnout.
jo megan, jasně, včera zlatá, dnes bude další a tak postupně dál a dál. ale vážně. já mám sport rád. a když k tomu přijdou takovéto emotivní příběhy, tak přiznám i zaslzení. je to , ale paráda. když novák před dvanácti lety v naganu do televize prohlásil, že vychová olympijskou vítězku, v zemi , kde není pro tento sport ani jeden krytej stadion, kde proto nejsou ani přírodní podmínky, kde nejsou peníze, tak z něj měli srandu. no a hele, stloukli pár prkýnek, trénovali na chodbě v bytě, když někdy zamrzlo, uklízeli led a dnes je potají natáčejí v čem to je.
teď napíšu něco velikášského, ale jestli někdo pro tuto zemi něco udělal a pro to, aby o nás aspoň někdo věděl, tak jsou to právě tito. nebo myslíš, že když v americe, ale i jinde ukážeme paroubka a ty další, které platíme, tak hned budou vědět kde a kdo jsou češí ???
no nic. já to mám prostě rád.
já bych se dokázal třeba dívat na vítězství neumannové na olympiádě do nekonečna. poslední závod, pro ni nadstandardně dlouhý závod (30km), nejtěžší, nejrobustnější , no prostě odepsaná, a když ji odepsal i takový renovovaný komentátor jako pavel čapek, který , jak pak se psalo se zajíkl až se málem udusil, že ona ne aby odpadla, ale naopak nastoupila a vyhrála, tak to bych mohl vidět pořád.
je pravda, že včerejšek byla i zkouška. většinou jsou tato vítězství slavil slavnostní cigaretou a včera to bylo bez.
ale vydržel jsem. držím pořád.
a nejsem sám. dnes vyšlo, že nákup cigaret loni klesl o 6%. a to není málo. sice k tomu asi popravdě přislěpa i krize. jen čekám až to zpracují a uvědomí si, že na tomto údaji mají podstatný přínos i ládík, friduč, megan, ifka, ivča........pomoc.........nechci na nikoho zapomenout..no prostě všichni nekuřáci.
sorry již nevydržím sedět, snad příště
Přidat nový komentář