Správně proudící lymfa přináší zdravotní výhody, jako je podpora imunity nebo přirozeného pročišťování organizmu. Přispívá ale také k hezčímu vzhledu pokožky, redukci otoků, lepší regeneraci, větší vitalitě i snížení množství tuku v těle. Optimální činnost lymfatického systému přitom významně podpoří tak jednoduché každodenní návyky jako hluboké dýchání, pití přírodních minerálek nebo třeba chůze na čerstvém vzduchu.
To je ono.Slivka a hned to tady ožije. Fridu, jasně, že v hospodě nekoštovat,to pak až doma a aspoň si na nás vzpomenou. S tím pitím to bude i u mě blbé, já tak jen trošinku. Snad ten vinný střik.Ivčo s těmi náhražkami raději ne, tak jsem já zkrachovala. Po delší době jsem si dala žvýkačky a už byl znova přísun nikotinu a pak to jde rychle ke špatnému konci.Možná ze začátku ano, to je to, nad čím já stále uvažuji,ale je to pořád přísun nikotinu, jinak to asi ale u mě nepůjde.A ještě jak tady byl dotaz, že lékařka řekla, že by neléčila, kdyby jsi kouřila. To mi také řekla má lékařka, odborná, velice dobrá a poctivá, řekla mi, že jestli nepřestanu, že mě nebude léčit. Pak jsem ji lhala, no ani ne, ptala se kolik jsem vykouřila a já řekla jednu až dvě a ona řekla, to by šlo. Já nelhala, jen jsem nedodala, že krabičky. Je to ostuda a peklo být otrokem.Bu´dte rádi, že už jste to zvládli a hlavně vydržte.
Přidat nový komentář