zdravím. ano zdravím. moje zdraví je zatím na vodě. můj praktický lékař skončil ze dne na den na operačním sále se zády. tak nevíjm, jak jim důvěřovat, když neohlídají ani sebe a nám radí. můj osud směřuje na pondělní kontrolu do prahy.
tak raději něco veselejšího.
friduč asi odletěla, ať si užije tu nikotinovou výsluhu. naše rodina si již také oddechla, švagr je z číny doma a již spí. včera byla trochu detektivka a strach, dostal se sám ze skupiny jen do moskvy a další osud byl nejistý, přesun v kordonu do hotelu, noc, přesun s kordonem na letiště, ale neštěstí to odlétlo, ale jestli jsem pochopil , o rusku již nechce ani slyšet, něco o nic nedělání a házím na to salám a podobně.
no a teď na kutě a fandit pardoubkám. ten hadamčík po těch prohrách je ještě ošklivější a kyselejší než normálně.
ireno já to dopracoval na plus 19kilo, ale o 26kg jsem přišel po operaci. to se dá, ale shodit o normálně.
opalovačka za keři je dobrá, které tvary listů se nedoopálily ????
jo a u nás o víkendu začíná pouť , řipská pouť. slavíme, jak se praotec čech pod řípem ožral, přišel o kolo a musel vylézt na kopec, aby se podíval , kde je a tam mu teprve došlo, že to je ta země , vším bla bla oplývající.
zase jsem se těmi prsty rozkecal. takže raději ahojky páček nekuřáček.
Přidat nový komentář