no to čumim, ano jsem zpět u PC v kolbence, dítko zdravé a nestačim se divit...Fridu, ne, VŮBEC SE TI NEDIVIM ani neodsuzuji, být já s 3 kuřáky, chááá, asi to neustojím....!Drž se dál bez, holka!!Ale byla to darda, ta info!!!
Dnes se mi zdálo poprvé TO CO VÁM VŠEM, že jsem si taky u baru zapálila!!Byla jsem strašně nas..á, pak si odddychla, že to byl jen sen...
Ládíku, ano, od té doby, co jsem na tomto foru a přestala jsem hulit, život mám totálně naruby!Dělám si nový byt, mám nový auto,tedy 6 let starý, ale jiný, mění se mi vztahy...lidi, známí...bude všechno jinak!
Ivčo, mám to podobně s tím pitím, proto i na tom srazu jsem "dopadla" a to doslova jak jsem dopadla...Když nekouřím, lila jsem to do sebe jak magor....Holka, to nesmíme, vyměnily bysme jednu závislost za druhou...Jsem na tom jako ty!
Jinak Megánku, máš pravdu, taky jsem krákala a ted 3 dny navštívím Moravu, Olomouc, Vyškov a Kroměříž. Končo, dám vědět, vím jen, že je to ve 20.00 v Olomouci, mrknu, kde...Smála jsem se, jak sis zapálila po zubu!!!To znám moc dobře!!!Taky to bude ted pro mě náročné, proto mám inhalátor, ten si beru ve chvílích šílené chuti, když se popíjí, jsem obklopena hulícími lidmi a JÁ NESMÍM ANI PRÁSKA!!!!
NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY!!Proto Fridu nemůžu soudit, je to strašně těžký, lidi, vždyt jsme celý život jen měli v hubě ten smrad, co chceme po tak krátký době???Držme se a nehulme, všechny moc zdravím a vítám nováčky, Kikinu!!KK
Přidat nový komentář