Vlasto, podle mě jsi strašně brzo champix vysadila. Nepodceňuj to a zobej aspoň jednu denně dál. Já zobala poctivě 4 měsíce 2 denně, pátý měsíc jednu, později obden. Ta zimnice, to mohlo být klidne z absťáku. Nevím, jak dlouho jsi před tím hulila, ale zobej raději dál a absťák by neměl vůbec být nebo jen minimální. Gratuluju též Míše a manželovi, jste dobří, pro Milenu, taky jsem k champiku nebrala už nic. Chtěla jsem se nikotinu z těla zbavit a ne ho do sebe cpát zase nějakýma náhražkama. Ani jsem neměla přki 2 tabletách ch denně potřebu. Šlo to dobře. Zato teď téměř po dvou letech ty chutě přicházej. Jenže já žádný popelníky nevyhodila, je to u nás všude samý popelník a sklenice s vodou plný vajglů (venku samozřejmě). Ale vím, že i když by chuť byla, tak už si nikdy nechci zapálit. A že si kolikrát představuju, jak bych natáhla pěkně do plic, no zůstane jenom u představ. Končo, dobře, že jsi to zvládla, já jsem ti věřila!!! Fernet to jistí. Jinak Hujerovci v pátek byli na výsost spokojený, prý jsem exelentní kuchařka, všichni se přežrali, přepili a jeli domů. Neslavili jsme nic, to si jen rodina mého muže dělá takové srazy jednou do roka. Pokaždé u někoho jiného. Letos to vyšlo na nás. Aby prý se nescházeli jenom o pohřbech. Myšlenka to je hezká, ale kůň aby to vydržel. Ale zvládli jsme to, já si toho hodně připravila večer před pátkem a pak už jsem jenom kolem nich lítala. V sobotu jsme šli na houby, poprvé s košem letos a našli jsme plný koš. Docela začaly růst. Mějte se krásně všichni, já jdu zase makat.
Přidat nový komentář