Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Ahoj všem bojovníkům Stenláku, je super, že žvýkačka pomohla. Já to zvládala bez nik. pomůcek a byla jsem v klidu, až se tomu divím. Též jsem hulila přez 30 let v průměru 30 denně. Ale opravdu každý to má jíný. Teď jsem byla v trafice kupovat manžovi karton. Když vidím ty ceny, tak jsem fakt šťastný člověk, že se mě to už netýká. Jano, teď už to půjde jeden den za druhým bez cigára a budeš z toho mít ohromnou radost. Hlavně musí být člověk pevně rozhodnutý, že s tím chce fakt seknout a champix úžasně pomůže. Lidičky, tady je už vedro na padnutí, naštěstí dnes dělám jen do 11.30 a pak asi nevylezu z bazénu. Pak mám hlídací víkend, tak už žádný relax. Dnes to musím nahonit a stihnou se večer opít.
Přidat nový komentář