Ahojky všem, to co je popisováno se neustále opakuje od prvního okamžiku kdy CHMP přišel do ČR.Dokonce tehdy běžela negativní reklama na ČT2. Nikdo ! Nedokázal, že by výše uvedené příznaky měli přímou souvislost s CHMP - dokonce někteří lékaři tvrdí , že vypsané vedlejší účinky ( deprese apd.)jsou jednoduše abstinenční příznaky. Věřím, že pokud by bylo prokazatelné, že to je jak některé media a protiCHMPISTI tvrdí, je už lék dávno zakázan...Nikdo by si nedovolil jej vydávat a ještě na předpis... Dovolím si upozornit, že možná jako s jediným výrobkem, který ( funkčně ) bojuje proti kouření není nikde spojována společnost, která má zároveň co dělat s cigeretama..Jaký paradox je, že penízky z Nikoretek apd. jdou do kapes zase tabákovým společnostem...V tomto směru jsem velice skeptická a pevně věřím, že nikdo nemá ,,opravdový ,, zájem, aby kuřáků ubývalo..Jejich zájem je jen profitovat.. A pokud se na trhu objeví něco co opravdu funguje ( pochopitelně né 100% ), pak se to těmto lidem nelíbí..četla jsem zajímavou studii ( CHMP ještě neexitoval - alespoň na našem trhu ), kde tvrdili, že vše je placebo a pouze kšeft...Osobně CHMP věřím a mám testováno na sobě, že funguje a to jsem fakt velký skeptik k jakékoliv pomůcce...Apropo musím si pro něj skočit k doktorce...Držte se nekuřte !!! Tím sobě i okolí pomůžete nejvíc a můžete na sebe být právem hrdí - jste šikulky !
Přidat nový komentář