Ahoj vespolek, po dlouhé době se ozývám a NEKOUŘÍM. Všem velká gratulace, protože je opravdu za co a to víme jen my, exkuřáci. Dnes 135 dní a jsem na jedné tabletce denně. Uz jsem měla cuky přestat brát, ale po včerejšku se budu držet doporučení doktorky, brát půl roku. Jsem celkem v pohodě, občas větší či menší chutě , ale s tím se musí počítat ( děsí mě ale z přízpěvku Konči, že taková krize může být i po dvou letech, ach jo, nevím , nevím, do smrti to ustát?) . No, a co se včera stalo: manžel přestal kouřit asi 14 dní přede mnou, chválím ho jak mu to jde i bez prášků, jak je super , že to oba zvládáme a včera jsem mu náhodou našla cigára v kapse. Normálně jsem na ně zírala a nechápala. To mě teda fakt utvrzuje, že CH je zázrak, protože já , daleko větší závislák než on, to dávám a v pohodě. No, statistika je jasná bez Ch jen 4%, tak co jsem mohla čekat ? A jasná krize , která je kolem 3. měsíce (to už jednou zase začal), tudíž brát půl roku, aspon pro mě. Jsem z toho ale špatná a hned červíček v hlavě hlodá......... když bude kouřit, bude to pro mě dost těžké........musím s ním promluvit, co dál a že by bylo nejlepší brát CH........ Já ale vím , že kouřit nechci a nechci být zas otrokem. Máte někdo radu, kdy lze zase začít abstinovat, když člověk začne kouřit? Myslím jako, jak dlouho má manžel kouřit, než zase začne bojovat?
Dík a omlouvám se za tak dlouhý příspěvek.
Přidat nový komentář