No Míšo, ať tě to ani nenapadne !!! Osobně za tebou zajedu a dostaneš na holou !!! Tyhle stesky budou ještě trvat... Musíš si to vysvětlovat, jak píšeš.. připomínat si proč nehulíš a co ti to dává...Tyhle pokoutný červíky vykopej hned v zárodku... čím častěji na to budeš myslet, tím snadněji podlehneš...Jsi šikulka a dáš to !! takovej kus cesty máš za sebou !! Nebuď hloupá jako já.. kolik já už mohla mít.. Možná sem mohla bejt největší stařešina z lidu co sem ještě chodí :))) A místot toho ? osm měsíců.. ale i ty sou fajn... Takže žádný takový ! hlavu nahoru a žádný chmury a stesky... Na zahrádce si můžeš dát pivko, vínko.. co hrdlo ráčí a bude to stejně fajn, jako když si u toho dřív kouřila... Přece nestojí krásný a příjemný pocity člověka na jedný jedovatý tyčce.. Nebo si necháš takhle diktovat ? Bejt zase závislá a myslet si, že to je lepší, než nekouřit ? Za pár měsíců bejt zase na začátku a litovat, že sis znovu zapálila.. To přece nechceš... Jo,jo absťáky, nebo ty červíci budou ještě dlouho.. moje máma je občas měla 3 roky... Dneska už si nevzpomene... Každý to má jinak... Takže se drž a všechyn tyhle myšlenky vykopat ! Pozitivně !! Jsi hvězda tu drogu si porazila a to zdaleka kaýdý nedokáže !!! Voníš, nesmrdí ti dech, když na někoho mluvíš, šetříš si zdravíčko, šetříš korunky, neotročíš tomu hnusu.. nikdy to ve skutečnosti nebyla lahoda... ale uspokojení, které plyne z toho, že máme absťák.. to nás nutí si dát další cígo...Jsi svobodná a můžeš jít kam chceš.. nemusíš hledat kuřácká místa... nemusíš nidke potupně stát za rohem... prostě je to to nejlepší cos mohla udělat, tak se toho drž !!! A co manžel ?? Kouří, nebo to znovu zahodil ??
Přidat nový komentář