Ahoj děvčata, pokazilo se mi spojení s netem, tak píšu na PC syna, má strašně malá písmenka na monitoru a klávesnici samý drobek, takkdybych psala nesmysly, je to tím, že nic nevidím.Marti, druhou diskuzi jsem nehledala, stačí co jsi o ní napsala ty. Já toho za svůj život vyzkušela moc, vlastně vše, co mi kdo nabídl, čarovali mi nad hlavou ( jedniný úspěch - 3 měsíce jsem nekouřila, přibrala 10 kg a měla čím dál větší absťáky), píchali mě do ucha, hypnotizovali mě, biorezonovali ( tam mi dokonce řekli, že když to nezabírá, že mi asi kouření neškodí), žvýkala jsem, zkrátka nic nepomohlo. Champix jsem začala brát jen díky vaším příspěvkům, ty mě přesvědčliy. Takže jestli jsem pro někoho směšná a bude mi říkat chemik, je mi to fakt putna. Já totiž prvně od svých 18 let nekouřím bez dvou dnů měsíc!!! A v lednu mi bude 45 roků. PRVNĚ!! A nejenže nemám absťáky, já jsem veselejší a spokojenější a doma i v práci jsou ze mě vedle, báli se mých nálad. A my jsme tady od toho, abychom si pomohli když na nás přijde krize a ano, mnozí z nás z toho mají rituál místo cigarety. Takže všichni "spoluchemici", držte se a nedejte se, my víme svoje a pomáhat si musíme. P.S. Martina mě jednou svým psaním dostala z dost těžké krize na počátku, kdy jsem ještě měla nápady,jestli vůbec chci přestat,takže to tu není jen plácání. Mějte se všichni moc hezky a pište!
Přidat nový komentář