Xandro, ty jsi mě vzpomněla, nehodila jsem flintu do žita, ale ještě ani ne cigaretu. Vím, že nechci začít odvýkání teď když se může kouřit hodně venku.Dělalo by mi to velké problémy. Já i když jsem šla do Champixu, chtěla jsem až na podzim, ale tahle diskuze mě tak naladila, že jsem do toho šla dříve. A také to nevyšlo. Jinak vás tady pravidelně pročítám a teď za ty dva dny, hledím,co se to tady děje. Já když jsem viděla dříve příspěvek od J.C., tak jsem ho ani nečetla a přeskočila ho.Tak vlastně pořádně nevím, o co se pak jednalo, jenom vidím, že je tady plno smazaného. Jinak vám všem držím palce. Zdenko, já se ti určitě ozvu, nezapomněla jsem, jenom mám v tom psaní skluzy.Mějte se dobře a řeknu vám, že cigarety, když se na to zaměřite, ani nechutnají, je to štiplavé svinstvo. Už se zase začínám těšit, až se k vám přidám.Já dočetla tu světovou knihu o odvykání a možná do toho půjdu bez Champ. anebo jjenom na začátku, mám ještě hodně tablet. Jedna rada z té knihy. Když vás přepadne chuť na cigaretu, neříkejte si,,, já bych si zapálil", ale právě opak,,, to je dobře, že nekouřím,nemusím si zapálit".
Přidat nový komentář