Ahoj, mám stejné problémy, je mi 52let a od mládí bojuji s váhou, buď žiju na dietě nebo tloustnu, bohužel se dokážu tak přejídat až je mi zle, ale nedokážu to nijak zastavit, pak se naštvu a začnu hubnout a to tak, že nejím, zhubnu a jedu znova dokola, už mi ale tenhle způsob života nevyhovuje a chtěla bych se naučit jíst rozumně a přitom i zhubnout, jsem opět ve fázi kdy potřebuju kg dolů a sháním zase něco nového jak zhubnout. Ráda do toho půjdu s parťákem. Tereza
Potřebuji partnerku, se kterou bych se mohla podporovat při léčbě mentální bulimie. Je mi 54 let a bohužel trpím touhle chorobou. Říká se, že ji mají pouze mladé dívky. Jenže já měla v dětství mentální anorexii, jenže v té době se o téhle nemoci nic nevědělo, tak byla neléčené a nějakým zázrakem jsem s ní i dospěla a v současné době plynule přešla do záchvatovitého přejídání. Nezvracím ani neužívám laxativa, jen jsem dosud střídala období diet a přejídání, takže jsem se dopracovala k poruchám zažívání a nějakému kilu navíc. Snažím se svépomocí vyskočit z toho bludného kruhu, jen na to sama nastačím. Najde se někdo, kdo má podobný problém a chce ho opravdu řešit?

Přidat nový komentář