Dobrý den. Co na průjem v těhotenství? Děkuji
Tak to jsme na tom stejně. Hlava prostě velí ať raději prasknu. Jenže po příjezdu se to někdy nechce srovnat.
Dbám na správnou výživu a snažím se dodržovat pitný režim, takže zácpou moc netrpím. Ale musím být v domácím prostředí. Jakmile odjedeme někam na dovolenou, tak s ní mám problémy. Asi to souvisí s hygienou toalet a s mírou soukromí, kterou tam mám. čím jsou záchody špinavější, čím víc lidí žen tam můžu potkat, tím déle trvá moje zácpa.
Tak to jsme na tom stejně. Hlava prostě velí ať raději prasknu. Jenže po příjezdu se to někdy nechce srovnat.
Trpím stejnými problémy pokud jsem delší dobu mimo domov. Každý rok jsem s hrůzou očekávala až dorazí manžel s výběrem dovolené. Ta představa, že strávím týden v cizím prostředí, asi automaticky zabetonuje moje střeva .... Dostala jsem tip na probiotikum, ktere se jmenuje Lactocare. V lete jsem byla s detmi na horach a tyden pred odjezdem jsem zacala tablety uzivat. Pro jistotu jsem si vzala i jedno baleni s sebou. Byla jsem celou dobu v pohodě a žádnými problémy se zažíváním jsem netrpěla. Dokonce jsem chodila pravidelně (na rozdíl od dříve používaných projímadel ...) na záchod Každý organismus je asi jiný, ale můžete vyzkoušet. Krabička stála necelých 200Kč.
Ahojte, o tom Lactocaru jsem už taky slyšela. Kamarádce o tom říkala těhotná známá, které to doporučila na zácpu gynekoložka. Moc si to prý chválila, ale když jsem se ptala v lékárně, neznali to. Nevíte někdo, kde to sehnat?
Mohu potvrdit že funguje. Lactocare s přestávkami používám už několik let. Žila jse v Italii a tam ho prodavaji běžně v lékarně. V Čechách ho kupuji na internetu, www.lekarna .cz .
Elenn, tento doplněk stravy je super. Já ho užívám dlouhodobě, ale na dovolené je k nezaplacení! Já mám totiž problém se zažíváním, ať jsem kdekoli, ani to nemusí být exotická destinace. A ten simplebiotix je super. Takže simblebiotix s sebou určitě.
Přidat nový komentář