Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Zdravím všechny co trpí, znám to velice dobře. Léky a vitamíny někdy pomůžou, někdy ne, ale vždy jen krátkodobě! Kdo nezačne cvičit, ten nemá šanci se z toho dostat. Bylo mi řečeno, že pokud mám špatnou páteř, musím cvičit a lehce posilovat, protože jak všichni víme, páteř podrží jedině svalstvo. Tedy přesně jak píše Jerry cvičit a cvičit. Cviky vám poradí na každé rehabce. Důležité je začít opatrně a nešponovat se. Uplně nejlepší je joga, pomáhá psychicky, dlouho jsem ji necvičila, ale teď mě to donutilo se k ní vrátit. A nezapomeňte na chůzi, je neméně důležitá. Při bolestech krční páteř natírám ICE gelem, nebo olejem Jin Jang a na to šátek. Zahřívací náplasti a polštářky mi vůbec nedělají dobře. Přeji všem hodně zdaru a pevné vůle !
Přidat nový komentář