Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Juwim

(Mgr. František Červenka | přečteno: 24969x )

Už se vám stalo,že jste chtěli ochránit své dítě před nastávající rýmovou sezónou, chtěli jste něco jiného než vitamíny a lékárník vám doporučil juwim?

Juwík forte

Už se vám stalo…

že jste chtěli ochránit své dítě před nastávající rýmovou sezónou, chtěli jste něco jiného než vitamíny a lékárník vám doporučil juwim? Pak vás bude jistě zajímat, z čeho se získává a jaké má na lidský organismus účinky.

Jak působí?

Látky obsažené v juwimu urychlují procesy hojení, zkracují dobu rekonvalescence, působí při únavě a ovlivňují negativní vliv stresových faktorů na organismus. Při použití u sportovců byla při kombinaci s dalšími látkami pozorována intenzivnější tvorba bílkovin, rychlejší návrat k metabolické rovnováze organismu a efektivnější využití energetických zdrojů. Bylo zjištěno také pozitivní ovlivnění imunity organismu. Celkově bylo pozorováno zlepšení zdravotního stavu ve smyslu lepších pocitů příjemce. Pozitivní efekt komplexu látek byl zjištěn nejen u lidí, ale také u hospodářských zvířat.

Nejen v gumových medvídcích…

Co je to vlastně juwim? Jedná se o výtažek ze sušené krve, který obsahuje volné aminokyseliny ( např. kyselina asparagová, glutamová, threonin, serin, prolin a řadu dalších běžných aminokyselin), oligopeptidy (nízkomolekulární bílkoviny), vitamíny (thiamin, riboflavin) a další důležité obsahové látky.

Výhody použití

Juwim lze s výhodami použít pro výživu široké populace včetně sportovců, kde zlepšuje metabolický stav organismu. Je vhodný na všechny stavy vyčerpanosti. U osob středního a vyššího věku se používáním odstraní stres, sníží duševní i fyzická vyčerpanost. Jeho používáním se Vám zvýší schopnost soustředění jak při fyzicky, tak i psychicky náročné činnosti. Lze ho použít jako prostředek prevence chřipky, angíny, chorob horních cest dýchacích a snižuje frekvenci jejich výskytu. Uvedený tkáňový výtažek má schopnost působit preventivně proti destrukci organismu ve smyslu jejího časového zbrždění.

Možná rizika

Riziko nežádoucích účinků je minimální, je však nutno si uvědomit, že se jedná o výrobek z krve hospodářských zvířat. Není tedy vhodný pro vegetariány a duchovně založené osoby.

Mám to brát?

Potřebujete zvýšit svou psychickou a fyzickou rovnováhu? Chcete posílit svůj organismus? Protože tato surovina není klasifikována jako léčivo, není terapeutická dávka stanovena. Řídíme se doporučením výrobce týkající se konkrétního přípravku. Přípravek se užívá většinou ve formě kapek, které se přidávají do nápoje. U dětí je vhodný jako preventivní prostředek zabraňující rozvoji chorob a k udržení zdravého organismu. Užívejte také při snížené odolnosti organismu i jako podpůrný prostředek prevence respiračních chorob.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Gliss

Postrádám v tomto článku informaci, od jakého věku dítěte je přípravek vhodný? Předpokládám, že vzhledem k obsahu sušené krve hospodářských zvířat tak minimálně od 6 let??? Děkuji za příp. odpověď.

naštvanej
1x

Tak jsem si ten článek chtěl vytisknout. Ale vylezlo mi tak čtvrt kila papíru s textama, který tady nejsou ani zobrazený. Kdybych si toho nevšiml včas, tak by se mi vytiskl celej tenhle web. Tak pozdravujte autora stránek. Je to fakt machr!

Žany
1x

Myslím že se před 20 lety dával dětem ve školkách v takovych kalíškách s pomerančovým džusem. Výsledkem byl pokles nemocnosti o cca 30%.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 3. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Potravní doplňky na srdeční dekompenzaci

Vážení přátelé, mám tatínka, který je po infarktech, má nemocné srdce, rovněž má plicní hypertenzi. Z tohoto důvodu moc nechodí, je stále unavený. Užívá Anopyrin,Amicloton, Vasocardin, Syntophyllin, Geriatam, Magnezium. Dále používá v případě pořeby oxygenátor. V noci nemůže moc ležet protože se mu špatně dýchá i když má postel,kde se dá zvednout hlava. Většinou sedí v úšáku. Potřebuji poradit jestli by byly vhodné pro něj nějaké vitamíny nebo potravinové doplňky na posílení srdce a plic a dále potřebuji doporučit nějaké mazání proti proleženinám. Děkuji Jana Barnová

Potraviny pro zvláštní výživu

Tento pojem je v běžné praxi člověka poměrně neznámý, většina lidí si pod ním jen stěží dovede představit reálný obsah. Velmi často se používají výrazy "potravní doplňky", praxe lékárníků používá pojem "parafarmaceutika". Ani jeden z výrazů však není úplně správný, protože přesně nevystihuje tuto kategorii výrobků...

Jaký smysl mají potravní doplňky

V Lekarne.cz každý týden nacházíte nový článek o potravních doplňcích respektive látkách v nich obsažených. Z našich obecných článků zaznělo, že potravní doplňky nejsou léky...

Citronová kůra

Málokdo ví, že slupka z obyčejného citronu nebo pomeranče obsahuje cenné látky, které mohou pomoci ochránit tělo před nachlazením, zmírnit alergie nebo křečové žíly (varixy).

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce