PředchozíDalší

Zánět žaludku

Akutní zánět žaludku bývá nepřesně označován jako žaludeční chřipka. [ více ]

Odpovědi
zanda12 poděkování

Je zanět žaludku nakažlivý?

Reagovatpoděkovatnahlásit

10. června 2009 20:29:10

Václav N.20 poděkování

Dobrý den, mám chronickou gastritidu a manželka mi dala otázku na kterou neznám odpověď. Jestli je chronická gastritida nakažlivá. Mám dvě malé děti a chtěl bych zabránit jejich nakažení. Dále bych rád věděl, jestli chronická gastritida namá vliv na orální milostné praktiky. Předem děkuji za odpověď.

25. října 2009 10:52:05

Ircza

Zánět žaludku není nakažlivý. Nicméně, mně bylo řečeno, že mám chronickou gastritidu vrozenou, po otci. Nechápu, jaký vliv by mohla mít gastritida na orální milostné praktiky...

19. září 2011 12:06:39

Petra S.9 poděkování

Dobrý den trpím chronickou gastridítdou, kdyz me tyto problemy zacali mela jsem paleni zahy a kyselost v ustech. Rok nemohli doktori prijit na to co mi je az po 9 mesicih mi dali prasky na kyselost a dva druhy antibiotik. bylo mi oznameno, ze mam akutni chronickou gastritidu. Prosím o radu jak se zbavit uplne kyselosti. Prasky mi trochu zabiraji. Poradili byste mi jak mám jíst a co můžu pro to udělat. I klidně nějakou prirodni cesstou. a jestli to muzu regulovat. Děkuji za odpověď

27. ledna 2010 07:25:25

Katka3 poděkování

Petro, máme zjevně stejný problém. Také mi po gastrsokopickém vyšetření zjistili zánět žaludku. Projevy byly hlavně v pálení žáhy a občasné nevolnosti. Hodně mi pomohl čaj z čagy a dieta ( nemastné, nesladké, ne příliš kořeněné, žádné bílé pečivo a sladkosti, ani kávu a alkohol, nekouřit) Dostatek tekutin, ale pouze vodu a bylinné čaje. Zní to dost drsně vím, ale fakt to pomáhá... Tak držím palce !

1. dubna 2010 10:41:28

Kristýna Kabelkova9 poděkování

Dobrý den paní Katko. Moje mamka ma taky tuhle nemoc a chtela bych se Vás zeptat, kde jste koupila ten čaj z čagy. Jestli by ste byla tak hodná a odpověděla mi na můj e-mail kynakabelkova@seznam.cz předem děkuji Kristýna

21. června 2010 19:36:59

Jana2 poděkování

Cetla jsem velmi zajimave stranky, snad pomuzou: www.aloeveragel.estranky.cz

1. dubna 2010 16:11:52

jana s14 poděkování

dobry den boli me zakudek na dotek poradili by ste mi jaky leky mam uzivat dekuji

8. srpna 2010 22:56:32

Albinka Nová31 poděkování

Prosím o radu. Po gastroskopii mi byl zjištěn zánět žaludku:Doktor mi předepsal Ortanol ten jsem užívala 12 týdnů. Nyní mám pořád pálení břicha budí mně to i v noci.Nevím jestli je to reakce na ten lék.Držím dietu, potíže mám stále.Za odpověd děkuji.

13. listopadu 2010 10:17:50

Ircza

Nejlépe zajít na kontrolu, mě se nejvíce osvědčili Gasec nebo Lanzul.

19. září 2011 12:08:14

martin

Dobrý den, chtěl bych se s vámi podelit o svou skusenost jak jsem vylecil zanet zaludku, sam jsem touto nemocí trpel vice nez pul roku a ze to je velice opravdu velice neprijemne a zlepseni se tahřka nedostavuje nakonec jsem se s toho dostal,jsem presvedcen ze my pomohly práve tyto věci :.jednoznačne HELICID 20mg 3x dene 20min před jidlem, omezit (konzumaci:sledkeho,tucneho,mastneho jidla, pití perlivích napoju tim mam namysli i ruzne ovocne stavy) pravidelna strava v malych davkach.dale omezit sport(otrsy)po jidle neuvadet telo do vodorov polohy ,hodne pít vodu z oběhu, popř při silnem palení žahy pouzít CHOLAGOL 10kapek,pity horkych čaju je také efektivní(nalačno). jsem presvedcen ze my to opravdu pomohlu skuste to..

8. října 2011 19:47:31

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 1+9 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Jitka M. (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 14:04:22

Ahoj,prosím tě jak si na tom s výsledkem užívání weight loos?Mě ten zázrak dorazil… Diskutovat

• Lenka (thalasemie) 6. února 2012 10:17:06

Thalasemie se lečit nedá....od druhé třídy jsem chodila na vyšetření a zkoušeli všechno… Diskutovat

• ŠÁRKA (Nepoužívejte Belogent mast!) 6. února 2012 16:40:34

Ahoj přesně tak Belogent je jediná mastička co zabírá neuvěřitelně rychle na ekzém, léta… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.