Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Jsou to hemeroidy?

Mam podezreni na hemoroidy, ale nevim jestli je to opravdu ono. Nekdy kdyz jsem na WC tak se po stolici obevi vnejsi bulka na konecniku. Nekdy je to nebolestive jindy to boli. Obevi se mi to priblizne co tri tydny ale za par dni to zase zmizi. Zajimalo by me jestli by to zreba nemohlo byt jenom podrazdeni po pouziti toaletniho papiru nebo tak neco. Jinak zacpami netrpim, tekutin piju dostatecne, pikantni jidla take moc nekonzumuji, ale co vim tak tim trpel muj deda cili dedicnost by tam byla a vecinu dne sedim.. dopoledne ve skole a pak v praci. Nevim co si o tom mam myslet budu vdecny za kazdou odpoved ci radu dekuji.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ass

Dobrý den bulka na konečníku je nejčastěji hemoroid ,že se to vstřebavá je dobře ale pokud to mate opakovaně je potřeba konzultovat s lékařem a ukazat bulku.Já si myslim že jste ještě ve stadiu kdy se to zvladné konzervativně ,zkuste Detralex tbl 2-0-2 tím nic nepokazite ale vřele dop. návštěvu odborníka

Mirek

Hezký den, na hemoroidy je za mě nejúčinnější Hemostop Micron, který jsem nedávno dobral a hemoroidy jsou fuč.

Hanka

Přesně tak, máme doma odzkoušené oba Hemostopy, ale u Micronu se mě líbí gel, který zase užívá manžel. Nesvědí, nepálí a u nás je teď konečně velká spokojenost.

Olda

Mě nejvíce pomáhá Dobexil H.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce