Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

důelžitý rozdíl mezi Contour a Ultracontour

Podstoupila jsem zákrok Contour neboli Ultrashape (nikolv Ultracontour), což je jedna z forem neinvazivní liposukce. Podařilo se mi díky tomuto zákroku zhubnout 4 cm v pasu. Když jsem to ale říkala svým kamarádkám, žádná z nich mi to nevěřila, protože mají chybně v povědomí, z mnoha fór, uloženo, že tato metoda nefunguje, proptože pouze tukové buňky dočasně "zeštíhlí". Metoda Contour však tukové buňky odbourá a prostřednictvím cév v játrech zničí. Takže je škoda a irituje mne, když metoda Contour je neprávem odsuzovaná, protože mně velice pomohla. Více informací na webových stránkách www.dermatology.cz

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
vilma
1x

Příspěvek, na který reaguji, vypadá jako jasně komerční sdělení.Tzv. bezbolestná liposukce je podle mě podfuk! Jedno jestli kavitace, ultrazvuk, radiofrekvence apod. Nechala jsem se nachytat na reklamní hlášku: viditelné výsledky již po prvním zákroku! Radiofrekvenční liposukce podbradku na Petra cli..... Malinké místo zákroku, kde by výsledky skutečně musely být viditelné. 3x3000,- (abych nekřivdila - zrovna měli akci 15% sleva). Ale výsledek nula je drahý i tak! Nechtěla jsem se nechat takhle oškubat, proto jsem naléhala na osobní schůzku s paní Petrou. Je to okouzlující osoba, pokud ve vás cítí nosiče peněz. Snažila se mě přesvědčit, že jsem udělala dietní chybu, jinak to každému skvěle funguje. Tisíce děkovných dopisů... Když jsem poukazovala na klamavou reklamu - výsledky po první kůře - a chtěla, aby mi za poctivé peníze poskytla slibované výsledky, řekla, že se se mnou nebude bavit a zavolá ochranku!! Je to typický příklad podnikatelky bez skrupulí (můj pocit podložený mojí zkušeností). Její muž nakonec slíbil, že mi poskytnou jakousi kompenzaci. Jasně jsem řekla, že trvám na oboustranném dodržení smlouvy, tedy moje peníze a jejich zaručené viditelné výsledky. A jejich návrh? Nabídli malou slevu na další 3 zákroky. Takže mě měli za totální idiotku, když čekali, že odevzdám další peníze za to, co (dle mých zkušeností) nefunguje. Takže vás chci varovat - nebuďte tak pitomé jako já a na Petra cli... (a podobné podniky) rychle zapomeňte.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce