Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

deprese

Deprese:je mi 50let v roce 2004 jsem prodělal,ženskou operaci a v roce 2005 jsem,chtěla spáchat sebevraždu,zabránila mě v ním moje starší dcera,která vycítila,že se se mnou něco děje ten den,přijela, když mě našla,uplakanou na dně,naložila ,odvezla do Bohnic,nic si nepamatuji jen,jsem se probudula v noëmocnici,pobyla jsme tam 6týdnů pak jsem si sama řekla,že si člověk musí pomoci sám ne jen léky. V roce 2006 jsem udělalä kurz na sanitářku,ošetřovatelku,na stoupila v nemocnici pod Petřínem na internu za necelý rok jsme se zhroutila,hrozný nával na samotnu sanitářku jak fyzicky i psychicky,umírali pacienti,nejhorší pro mě bylo je chodit,úmývat pro odvoz do márnice v únoru mi zemřela v náručí 20dívčina a já se zhroutila.Paní doktorka mě vystavila neschopenku a předeäla mě na psychiatrii,dostal jsme plný inv.důchod,rok ¨beru antidepresiva za tím nic moc,špatně usínám v noci se několikrát budím,mám strach ¨z lidí,když mám někam dojet od rána mi je zle a klepu se,nebo zvracím.Nemám se ráda jsem silnější postavy,nevěřím si.Myšlenky na sebevraždu?Ne,protože jsme v Bohnicích zažila,lidičky kterým se nepovedla sebevražda jedna dívčina spolikal prý 150prášku a oslepla,přežila.Kdybych 100% věděla,že by se mi to povedlo?Mám dvě dospělé dcery 32 a 21let,vnuka 5let,muže 63 ten má svůj svět a mojí nemoc neuznává je uzavřený sám do sebe a jen televize ho zajímá,přesto,že paní doktroky mu vysvětlila co mi je,vše tam odsuhlasil,ale to bylo vše. Bývala jsme komunikativní,měla ráda lidi,legraci teď nejdu pomalu ani vysypat odpad,dcery mi koupily jokšírka tak ten se mnu jde ven,protože se musí vyvenčit,ale hledám místa kde nejsou lidi.Mám 訚anci na uzdravení.Myslím,že je to následe mého mládí,naši s erozvedli bylo mi 8let,máma mě nechtěla,nechala mě oti,vnitrák,alkoholik,bil,zn� �silňoval

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
majkaxp
2x

Ahoj, já si myslím, že je potřeba posílit Tvůj imunitní systém. Pro více informací piš na meil:[email protected]

emilim

Nesmiete sa poddavat, musite s chorobou bojovat. Ja mam 57r. Taktiez som prekonala zensku operaciu. Bolo to hned, ako som sa vydala .Mala som iba 23 rokov a uz hysterectomia.Pred operaciou pred rokom som potratila, az pri potrate mi zistili, ze mam nador na maternici velky ako gravidita 3. mesiaca. Pri potrate mi roztrhli maternicu, museli ma operovat. Lekari cakali , aby som otehotnela, ale po tom zakroku to uz neslo. Ado roka som musela ist na operaciu, lebo nador zacal rast. Takze deti neboli. Nikomu by som to nepriala prezit. Zacala som mat zdravotne problemy, stale nieco napr. od operacie mi byvalo spatne od zaludka, zle som spavala. Taka som sa citila menejcenna, vzdy som sa otacala za kazdym kocikom.Az po30-ke sme si podali ziadost na adopciu dietata. Mala som 36r. ked som chodila s kocikom Dnes ma dcera 24r. Aj mne sa zacali psychicke problemy v .r. 1999 Ja som citila psychicky zle uz dlhsie predtym, fakticky islo to so mnou cele roky po tej hysterectomii. Ale mala som male dieta, tak som si to nepustala k sebe. Ale v r. 2000 som bola v psychiatr. liecebni na nastavenie liekov, lebo som citliva na lieky, doma mi ziadne nepomahali a tak odvtedy sa liecim. UZIzivam trojo liekov a tiez som po nich velmi pribrala a netrapi ma to, len nech mi je dobre. napiste nieco ako sa mate teraz budem velmi rada.

Donny

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Petra

Dobrý den, trpím depresí, už skoroi rok nemůžeme mít mimi, poradíte, kam zajít?

Jarka

Dobrý večer, snažíme se otěhotnět, bohužel se nedaří, mám už z toho nervy.

anonym

Vyšetřit vejcovody, hubit složitou bakterii a užívat lichořeřišnici a další bylinky

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce